Karabük’te toptancılar ve sanayi hizmeti ile çeşitli mağazacılık alanında hizmet verecek olan yeni ticaret merkezi sahiplerini bekliyor.

Karabük'ün köklü firmalarından olan demir çelik ve inşaat alanında faaliyet gösteren Akgün firması toptancılar ve mağazacılık alanında kente yakışır yeni ticaret merkezi kazandırdı.

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akgün, bölge trafik müdürlüğünün alt kısmında yapımına başladıklarını ve sona gelinen modern ticaret merkezinin şehre ayrı bir güzellik katacağını söyledi.

Akgün, Mart ayından itibaren hizmete girecek olan ticaret merkezinin, kentte toptancı, sanayi hizmeti ve mağazacılık alanında hizmet vereceğini kaydederek “ Yaklaşık 6 ay gibi sürede tamamladığımız ve mimari yapısı ile kente ayrı bir güzellik katan ticaret merkezimize beklediğimizden fazla ilgi gördü. İçerisinde 42 adet iş yerinin yer aldığı ve 13 bin 500 metre kare alan üzerine inşa ettiğimiz ticaret merkezimizde en düşüğü 165 en büyüğü ise 270 metrekarelik dükkanlardan oluştu. Mart ayında hizmete girecek olan yeni ticaret merkezimizde kiralama ve satışlarımız ise devam etmekte” dedi.

Editör: Haber Merkezi