Kastamonu Devrekani Kaymakamı  Ahmet Coşkun, Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç, Devrekani Ak Parti İlçe Başkanı Hayrettin Melezoğlu, İlçe Özel İdare Müdürü Kenan Öz, Devrekani İl Genel Meclis Üyeleri Ali Kaya ve Uğur Aydın Vali Gürel'i ziyaret ederek, 11 Ağustos 2021 tarihinde yaşanan sel afeti ardından Devrekani'de hayatın normale dönmesi adına bölgede çalışmalar yürüten Vali Fuat Gürel’e teşekkür etti.

Kaymakamı Coşkun, "11 Ağustos tarihinde ilçemizde  bir sel felaketinde Valimiz Fuat Gürel'in önemli çalışmalar ilçemizde hayatın normale dönmesini sağladı. Kendisine ve ekibine sonsuz teşekkür ediyor şükranlarımızı ifade ediyoruz" dedi.

Vali Gürel ise, "Kastamonu başta olmak üzere bölgemizde çok büyük bir sel afeti yaşandı selden etkilenen bölgelere araç parkımızı açtık  ekiplerimiz gerçekten büyük bir özveri ile çalıştılar zaruri ihtiyaçlar hemen giderildi köprülerin ve yolların tamiratı gerçekleştirildi İlçemizde hayatın normale dönmesi için çaba gösterdik ben buradan tekraren İl Özel İdaremize kurum ve kuruluşlarımıza ve halkımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaret, Devrekani heyeti Vali Fuat Gürel’e kendi yörelerine özgü hediyeler vermesi ile son buldu.