Sosyal medyada yazılan ve bazı haber sitelerinde son dakika olarak verilen, Gabriel Torje'nin oğlunun maç esnasında öldüğü haberleri yalanlandı.  İlk olarak bazı sosyal medya hesaplarında ortaya atılan iddia bir süre sonra haber sitelerinde son dakika olarak yer buldu.

Bugün Kayserispor ile oynanan maçta galibiyet golünü atan Gabriel Torje'nin oğlunun maç esnasında hayatını kaybettiğinin yazıldığı haberlerin ardından, Kardemir Karabükspor Kulübü tarafından yalanlama geldi.

Karademir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, oyuncuları Gabriel Torje’nin evli olmadığı ve oğlunun bulunmadığını belirterek, sosyal medya üzerinden hızla yayılan ve haberlere konu olan ölüm olayının gerçeği yansıtmadığını kaydetti.

Kardemir Karabükspor Kulübü resmi sitesinde ise yapılan duyuruda "Bazı ulusal medya ve sosyal medya hesaplarında futbolcumuz Gabriel Torje’nin çocuğunun hayatını kaybettiğine dair çıkan haberler asılsızdır. Futbolcumuz Gabriel Torje evli olmadığı gibi bir çocuğu da bulunmamaktadır. Kamuoyuna Duyurulur." denildi.
Editör: Haber Merkezi