CHP SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI BÜLENT TÜRKOĞLU PROJELERİNİ TANITTI


 

turkoglu-proje-ana


Cumhuriyet Halk Partisi Safranbolu Belediye Başkan aday adayı Bülent Türkoğlu, projelerini tanıttı.

Türkoğlu, düzenlediği tanıtım toplantısına, CHP Karabük İl Başkanı Bayram Karadağ, İlçe Başkanı Abdullah Çakır, CHP Karabük Belediye Başkan adayı Erdal Demir ve CHP Safranbolu Belediye Başkan aday adayları ile partililer katıldı.

Bülent Türkoğlu, 1 Nisan sabahı Safranbolu Belediyesi’nin CHP’de olacağını ve yaklaşık 50 milyon TL borçla devralacaklarını söyledi.

turkoglu-proje

Safranbolu’da bir yönetim sorunu olduğunu belirten Bülent Türkoğlu, “ Safranbolu güzeldir, ama yönetenler güzel değildir dedik ve naif olmaya çalıştık. Biz naif oldukça pervasızlık hat safhaya çıktı. Biz projelerimizle, hedeflerimizle ve ilkelerimizle geliyoruz. Bizim iktidarımız diye bir şey söz konusu değil, halkın iktidarını tesisi etmek için bu yola çıktık. Safranbolu’nun nasıl yönetilmesi gerektiğini vizyonumuzla, ön görümüzle ve projelerimizle göstereceğiz. Umarım yarınlarımız bu günlerimizden daha güzel olacak. Ama boş durarak değil. Kimin üstün kimin hukuki olduğunu gördük. CHP hukukun üstünlüğünü tesis etmek için geliyor. Bizler geleceğin Safranbolu’sunu inşa etmek için bu projelerimizi gerçekleştirdik. Her şey hayal ile başlar. Bizlerde hayallerin gerçekleşmesi için yaptığımız bu projelerle sergiliyoruz” dedi.

Türkoğlu daha sonra 3 boyutlu olarak hazırladığı, meydan düzenlemesi, yeni belediye binası ve çevre düzenlemeleri ile Bulak kanyonu projelerini tanıttı.

İşte CHP Safranbolu Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Türkoğlu'nun Projeleri;

 

ASLANLAR MEYDANI ÇEVRE DÜZENLEMESİ PROJESİ




 

SADRİ ARTUNÇ CADDESİ, MİSAKİ MİLLİ MEYDANI ULAŞIMI VE YER ALTI OTOPARK PROJESİ




 

BULAK KANYONU PROJESİ