KONGRE KARARI SONRASI AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET ALİ ŞAHİN ODASINI NEDEN BOŞALTTI?

mehmet ali şahin

Ak Parti'de Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıklamasıyla başlayan kongre sürecinde Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in yeni yönetimde bulunmak istemediğini belirterek odasını boşalttığına yönelik iddialar ortaya atıldı.

Ak Parti Genel Merkezinde bulunan odasını boşaltması üzerine, Şahin'in "küskünler kervanına" katıldığı iddia edilirken, bu davranışının kongre sonrası oluşturulacak yeni yönetimde görev almak istemediği anlamına geldiğini ifade edildi.

Özellikle son günlerde Genel Başkanlık ve Başbakanlık görevi için ismi ön plana çıkan Şahin, gün içerisinde basında "Ak Parti'de Çatlak" başlığı ile yayınlanan haberler üzerine Star Tv Ankara Haber Müdürü Fatma Çözen'e açıklamalarda bulundu.

Yeni seçilecek Genel Başkan'ın kurmaylarını belirlerken elini rahatlatmak amacıyla odasını boşalttığını ifade eden Şahin; "Biz de çatlak olmaz. Ben ufak çatlak görsem tutkal olurum. Ak Parti'nin bir neferiyim. Ne görev verildiyse yaptım ve bundan sonra da yaparım. Yeni Genel Başkan kim ile çalışacak kendi taktiridir. Ben o taktire saygı duyarım." dedi.

DAHA ÖNCEDE ODASINI BOŞALTMIŞ

Öte yandan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin'in, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Genel Başkan seçildiği kongre öncesinde de aynı amaçla odasını boşalttığını ifade ettiği öğrenildi.
Editör: Haber Merkezi