20150705AW468819_02SAFRANBOLU'DA MHP İLÇE TEŞKİLATI İLE ÜLKÜ OCAKLARININ VERDİĞİ İFTARA BİNE YAKIN PARTİLİ VE VATANDAŞ KATILDI


 

MHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ DURMUŞ YALÇIN’IN BULUNMAMASI DİKKATLERDEN KAÇMADI


 

Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu İlçe Teşkilatı ve Safranbolu Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde çok sayıda partililer ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

MHP Safranbolu İlçe binası önünde yapılan ve yoğun ilginin olduğu iftar programına, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, MHP Karabük 2. sıra milletvekili adayı Ayhan Akbaş, Merkez İlçe Başkanı Yalçın Samet Sarıtaş, Safranbolu İlçe Başkanı Muharrem Asker, Eskipazar ilçe Başkanı Muharrem Kaynar, Eflani İlçe Başkanı İrfan Ulusoy, Karabük Kadın Kolları Başkanı Reşide Yıldırım, Karabük ve Safranbolu MHP Meclis üyeleri, Karabük Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Akay ve yönetimi, MHP Genel Merkez ozanı Ozan Servani ve bine yakın partili ile  vatandaş katıldı.

Yoğun katılımla gerçekleşen iftar programı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Kısa bir konuşma yapan MHP Safranbolu İlçe Başkanı Muharrem Asker, paylaşımın önemine değinerek, Ramazan ayında bir araya gelmenin önemli olduğunu belirtti.

Asker “Huzur, Barış ve sevgi dolu yeni Ramazanlara kavuşmak dileğiyle tüm konuklarımıza katılımlarından dolayı 20150705AW468819_01teşekkür ediyorum. Bugün buradaki birlik ve beraberliğimizin tüm ülkemize ve tüm İslam dünyasına yansımasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Rabbim Çin zulmü altında zorluklarla yaşan Doğu Türkistan’daki kardeşlerimizin ve zulüm gören bütün Müslüman Türk aleminin yardımcısı olsun” dedi.

Bine yakın vatandaşın ve partilinin katılımı ile gerçekleşen MHP Safranbolu İlçe teşkilatının iftarına MHP Karabük Milletvekili Durmuş Yalçın’ın bulunmaması ise dikkatlerden kaçmadı ve eleştirilere neden oldu.

Editör: Haber Merkezi