Hemen hemen her seçimde konu olan Safranbolu’nun girişindeki sanayi sitesinin kaldırılması yine bu seçimde de gündeme geldi.

AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Kaya, Safranbolu girişindeki sanayi sitesi esnafına “Ben de sizin gibi esnafım” diyerek mesaj verdi.

AK Parti Safranbolu Adayı Kaya mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Çok Değerli Safranbolu Sanayi Esnafımız, Dostlarım, kardeşlerim, hemşehrilerim;

Sanayinin kaldırılmasıyla alakalı yine her seçim dönemi olduğu gibi, maalesef sizleri kışkırtmak niyetiyle oy avcılığı yapmaya başladılar.

Ben Safranbolu’da esnaflık yapan bir kardeşiniz olarak, tüm sosyal hayatını sizlerle paylaşan bir Safranbolulu olarak, Safranbolu Sanayisi sizlerindir, Sizler istemediğiniz sürece bu Sanayi burada kalacak diyorum ve yine her türlü iyileştirmeleri sizlerin isteğiniz doğrultusunda yapacağıma emin olabilirsiniz. Esnafın halini, esnaf olan anlar diyorum.

Niyazi Bey Safranbolu silüetine uygun bir düzenleme ve ön tarafta belediyenin maliyetine katlanması gereken cephe çalışması yapılabilir ve Safranbolu girişinin görünüm açısından şehre uygun hale getirilebilir, anlamındaki ifadesi maalesef yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermiş ve maksadını aşan bir algı yönetimine çevrilmeye çalışılmıştır.

AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak ben diyorum ki; Safranbolu Sanayisi sizlerindir ve sizlerin isteğiniz doğrultusunda tüm talepleriniz karşılanacaktır."

Esnaf kardeşiniz Ali KAYA