mhp-byrm-0

 

MHP İL BAŞKANLIĞI BAYRAMLAŞMASINDA, MİLLETVEKİLİ ADAYI ADEM KAR’IN KONUŞMASI BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI


 

ADEM KAR “TEMİZ SİYASET UYGULADIKLARINI İDDİA EDENLER, PERDE ARKASINDAN DEVLET BASKISI YAPIYOR”


 



 

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, MHP Milletvekili Adayları Dr. Adem Kar ile Osman Aydın Emekliler Derneği Karabük Şubesi ve MHP İl Başkanlığı bayramlaşma törenine katıldı. MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan “Bayramlar sevinç günleridir, neşe günleridir, ancak ne yazık ki biz bayramı bayram tadında kutlayamıyoruz” dedi.

MHP Karabük İl Başkanlığı’ndaki bayramlaşma törenine İl Başkanı Burhanettin Arslan, Karabük belediye Başkanı Rafet Vergili, Merkez İlçe Başkanı Yalçın Samet Sarıtaş, Ovacık Eski Belediye Başkanı Mustafa Dursun, Ülkücü Camianın önde gelen isimlerinden Şükrü Korkmazgider, Nurhan Barışkan gibi isimler başta olmak üzere, teşkilat yöneticileri, il genel meclisi, belediye meclis üyeleriyle partililer katıldı.

Yaşanan terör olaylarında şehit verdiğimizin güvenlik güçlerinin ve hac görevini ifa ederken hayatlarını kaybeden hacı adaylarımızın bayramın buruk bir şekilde kutlanmasına neden olduğunu belirten MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan, “Hepinizin bildiği gibi önümüzde bir seçim var, 13 yıldır bu ülkeyi kötü yönetenler şimdi değişik oyunlarla oylarımızı çalmaya çalışıyorlar, Milliyetçiler, Ülkücüler uyanık olmalı, davalarına sahip çıkmalı, dünden çok bu gün birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var” diye konuştu.

MHP Karabük Milletvekili Adayı Osman Aydın ise yaptığı konuşmada seçimlerin bayramın önüne geçtiğini ifade ederken  “1 Kasım’da bir seçim var, bu seçim şunun seçimi olacak, tabutlara sarılı yavrularımız yine ülkenin dört bir yanına gelecek mi, yoksa yılanın başını ezecek miyiz? Dün Diyarbakır’ın göbeğinde yılanla halay çekenler, bu gün milli vekilden bahsediyorlar, biz şuna inanıyoruz, bu seçimleri 2-0 alacağız, çünkü ne arsızlığımız var, ne hırsızlığımız, 10 gündür bu sokaklarda geziyoruz, hiç bir vatandaşımız bize ‘sen nereden çıktın?’ diye sormadı, çünkü biz bu toplumun öz evladıyız” dedi.

MHP Karabük Milletvekili Adayı Dr. Adem Kar ise bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada bu bayramın seçim konuşulan bir bayram haline geldiğini belirtirken “Gittiğimiz her yerde seçim konuşuluyor, az önce gittiğimiz bir sivil toplum kuruluşunda da konu seçimdi, iktidar partileri seçimlerde toplumun karşısına yeni vaatlerle çıkıyorsa hayal satıyor, hayal tacirliği yapıyor demektir. Halkın, seçmenin özgür iradesini hayallerle yönlendirmeye çalışıyor demektir. Ancak biz Karabük’ün tüm sorunlarını tespit ettik ve çözüm önerilerimizi hazırladık, diyoruz ki rabbim bu sorunların çözümleri için bize imkan verir, yol açar, memlekete nasıl hizmet edilecekmiş o zaman gösterelim. Daha ilk gün bir şey söyledim, bu seçimlerden sürpriz sonuçlar bekleyin dedim, evet bu seçim çok sürpriz sonuçlara gebe, ancak bunun için bizim vakit kaybetme lüksümüz yok, hepimiz gece-gündüz demeden çalışmalı ve vatandaşlarımıza bunu anlatmalıyız. Çünkü medyanın karşısında kaliteli ve temiz siyaset yaptıklarını iddia edenler, perde arkasında sivil toplum kuruluşlarına, muhtarlara, vatandaşlara devlet baskısı uygulamaktadır, bunu milletimiz görmektedir, Türk siyasi hayatında bu şekilde siyaset yapanların da akıbeti bellidir” dedi

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ise bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada “7 Haziran’da neleri başardığımızı tüm Karabük gördü, Cenab-ı Allah’tan dileğimiz aynı başarıyı 1 Kasım’da da yakalamamız” dedi.