MHP Eskipazar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dönmez oldu.

2002-2009 Yılları arasında Eskipazar’da 7 yıl Belediye Başkanlığı Yapan Hüseyin Dönmez, 10 yıl aradan sonra tekrar siyaset meydanına çıktı.

Eskipazar’da ciddi bir tabanı olan ve sevilip, sayılan Hüseyin Dönmez’in MHP’den Eskipazar adayı olarak açıklanması, 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde tüm siyasi partiler içinde hesapların yeni baştan yapılmasına neden olacak.

MHP Genel Merkezi tarafından adaylığı açıklanan Hüseyin Dönmez yaptığı açıklamada duygularını şöyle dile getirdi;
“Saygıdeğer hemşerilerim, Milliyetçi Hareket Partisine yaptığımız Eskipazar Belediye Başkan Adaylığı başvurumuz olumlu neticelenmiştir.

Bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ olmak üzere, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Sadir DURMAZ'a, Teşkilat İşleri Genel Başkan Yardımcısı Sayın Semih YALÇIN'a, MHP Karabük İl Başkanımız Sayın Dr. Adem KAR ve İl Yönetimine , Karabük Belediye Başkanımız Sayın Rafet VERGİLİ’ye, MHP Eskipazar İlçe Başkanımız Sayın Ali Osman KUMLAR’a ve İlçe Yönetimine, bu süreçte yanımda ve yakınımda olan dost ve arkadaşlarıma, bizi hiç yalnız bırakmayan saygıdeğer Eskipazarlı hemşehrilerime çok teşekkür ediyor, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.

İnşallah saygıdeğer halkımızın hizmetinde olmayı sürdüreceğiz.  Eskipazar bize, biz saygıdeğer halkımıza emanetiz.”