AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI MUHAMMET KAYA;

"BU ŞER ODAKLARI ASLA BAŞARAMAYACAKLARI BİR RÜYANIN İÇERİSİNDE"



AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya, İstanbul'da meydana gelen terör saldırısından dolayı bir basın açıklaması yayınlayarak terörü lanetledi.

Başkan Muhammet Kaya, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi. Başkan Kaya, "Türkiye ne zaman kendi yüzünü dönüp onları çözme yoluna koyulsa, ileriye doğru bir adım atmak istese karanlık güçler ve onun maşası terör örgütleri hemen harekete geçiyor. Türkiye'nin birlik ve beraberliğine darbe vurmak isteyen terör örgütleri ve onun arkasındaki güçler şunu çok iyi bilmelidir, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu saldırılar milletimizin birlik ve beraberliğine en ufak zarar veremeyecektir.

Bu saldırılar, vatanı için canını ortaya koyan milletimizin sağduyusu karşısında hezimete uğrayacak, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirecektir. Türkiye üzerinde oynanan çok katılımlı bu oyunun gerçek yüzünü tüm vatandaşlarımız görmektedir. Tüm teşkilatlarımız olarak Polisimizin ve güvenlik güçlerimizin yanında olmaya, onlara moral vermeye devam edeceğiz. Bu şer odaklarının asla başaramayacakları bir rüyanın içine girdiklerini bilsinler isterim. Menfur saldırıda hayatını kaybeden başta güvenlik güçlerimiz olmak üzere şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, saldırılarda yaralanan gazilerimize acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi