Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu, Karabük'te dil eğitiminde öncü olmaya devam ediyor.  Alanında uzmanlaşmış Türk ve özellikle yabancı öğretmenler yer aldığı kadrosuyla, eğitimin başında olan öğrenciler iletişim kurmaya başlıyor.

Yoğun ilgi görmelerinin, doğru bir iş yaptıklarının göstergesi olduğunu söyleyen Amerikan Kültür Dil Kursları Karabük Şubesi Müdürü Serhat Alper; "Kursa katılan öğrencilere gramer bilgisinin yanı sıra konuşma İngilizcesi de öğretiliyor." dedi.

Alper açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi;

“ Karabük Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu olarak eğitimlerimize son sürat devam ediyoruz. Amacımız Karabük'ün ihtiyacı olan İngilizce eğitimini en iyi şekilde karşılamak. İngilizce, Almanca, Fransızca, Rusça, Arapça, Çince, Korece  olmak üzere çeşitli dillerde eğitim veriyoruz. İlkokul, lise, ve üniversite öğrencilerinin yanı sıra yediden yetmişe her yaşı kapsayan gruplarımız var. Aile birleşimleri ile yurtdışına gitmek isteyen vatandaşlarımıza da dil kursu vermeyi sürdürüyoruz. Özellikle çocuk İngilizcesinde çok yoğun talep alıyoruz. Çocuklarımıza İngilizce öğretip geleceğe hazırlıyoruz. Öğrencilerimiz şuanda kendilerini çok rahat ifade edebiliyorlar.

Kursumuzda  ilk, orta, lise ve üniversite öğrencilerinin yanı sıra kendini geliştirmek isteyen çeşitli meslek gruplarından kursiyerlerimiz de yer alıyor. Karabük’teki dil açığını kapatmaya devam ediyoruz. Kursiyerlerimiz rahatlıkla iletişim kurabilecek seviyede yabancı dil öğreniyor. Yaz programlarımızda da Karabük’lü öğrencilerimize yabancı dil öğretiyoruz. Bir dil bir insan iki dil iki insan, düşüncesinde olan bütün herkesi yabancı dil öğrenmeye bekliyoruz”