AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal’ın fazla bilinmez ama halkla bire bir diyalogların sayısı çok geniş kitlelere hitap etmektedir.

Dün akşam Karabük’te olan Milletvekili Ünal, Eskipazar Doğancılar Köyü Muhtarı Bilal Yeşilova’nın telefonu ile kendisine “helal olsun” dedirtti.

Eskipazar Doğancılar köyünde Covid-19 kanatinasında olan vatandaşın ilaçlarını eczaneden alıp, gece yarısı köye getiren AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal takdir topladı.

Köy Muhtarı Bilal Yeşilova “Cumhur Vekilimi birkaç konu için aramıştım. Ankara’ya şimdi geri döneceğim deyince, aklıma köyde Koronaya yakalanan ve bazı takviye ilaçlarını bekleyen Hacı Ömer Yalav abimiz geldi. Vekilimize durumu söyledim. Allah kendisinden razı olsun, eczaneden ilaçları alıp gece yarısı köyümüze kadar getirdi. Sayın Vekilimizi Allah başımızdan eksik etmesin” diyerek, konuyu anlattı.

Eskipazar’ın Doğancılar köyüne gece yarısı ilaç getiren Karabük Milletvekili Cumhur Ünal ise bu konuyla ilgili herhangi bir görüş beyan etmek istemediğini, her zaman ve her türlü halkın yanında bulunmanın asli görevleri olduğunu belirtti.