Karabük’te, dün gece havaya rastgele açılan ateşte Saaddet Partisi Merkez İlçe Başkanı Abdullah Tekoğlu’nun evine kurşun isabet etti. Olayda ölen ve yaralanan olmazken, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay Beşbinevler Bahçelievler 113. Sokak Bulak Yaşam Evleri’nde meydana geldi. Saaddet Partisi Merkez İlçe Başkanı Abdullah Tekoğlu ailesi ile birlikte salonda oturduğu sırada dışarıdan bir patlama sesi geldiğini duydu. Havai fişek atıldığını zanneden Tekoğlu, yatak odasına geçtiğinde pencere ve eşyalarda kurşun izlerini fark etti. Şans eseri olay gerçekleştiği anlarda yatak odasında kimsenin bulunmaması faciayı engelledi.
Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Tekoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ailesi birlikte evinde oturduğu sırada silah sesleri duyduklarını, sesin havai fişek olduğunu düşündüklerini belirtti.

Sesin ardından dışarıya baktığında komşularının pencerelerde olduğunu, şahısları görmediğini ifade eden Tekoğlu, “Bir cam patlama sesi de duyduk ama bizim evden geldiğini tahmin etmedim. 3 saat sonra yatmak için geçtiğim yatak odasında kurşun izlerini gördüm.  Kısa süreli bir şok yaşadık. Daha sonra polisi aradım. Görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda iki kişinin olay yerinden kaçtığı söyleniyor.  Bu kurşunlar yatak odasına değil de oturduğumuz salona da isabet edebilirdi. Çok şükür herhangi bir yaralanma söz konusu olmadı” dedi.

Başkan Tekoğlu, herhangi bir husumetlisinin bulunmadığını, olayın saldırı değil, kendini bilmez magandaların havaya ateş açması sonucu gerçekleşen bir olay olarak gördüğünü söyledi.