CHP’nin 99. Kuruluş yıl dönümünün kutlandığı bu günlerde parti binasında eski bir partiliyi, parti yöneticisinin dövmesi büyük tepkilere yol açtı.

72 Yaşındaki partili, Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl binasında, parti yöneticisi tarafından fena darp edildi.

72 Yaşındaki Doğan Altınkaya, CHP il binasına gittiğini ve burada CHP Karabük İl Sekreteri Erdoğan Terzioğlu tarafından saldırıya uğradığını iddia etti.

15 Yaşından bu yana CHP’de olduğunu ve partinin gençlik kollarından başlayarak, uzun yıllar il, ilçe yöneticiliği yaptığını söyleyen Doğan Altınkaya “Dün CHP il binasına gittim. Arkadaşlarla sohbet etmeye ve çay içmeye. İl Sekreteri Erdoğan Terzioğlu odasından çıkarak, yanıma geldi ve bana ‘bizim Marzing’den para alıp, yedikleri yönünde konuşmalar yaptığımı söyledi. Kendisi ile bu konuyla tartışmaya başlayınca bana vurmaya başladı. Kafam yarıldı, kaşım açıldı. Ben 72 yaşındayım. Kan sulandırıcı kullanıyorum. Kafamdan ve kaşımdan fazla kan akmaya başlayınca beni hastaneye getirdiler. Böyle bir şey görmedim ben.” Dedi.

Parti binasında saldırıya uğrayarak, kafası ve kaşı yarılan CHP’li Doğan Altınkaya, il sekreterinin acilen görevinden alınması gerektiğini de ifade etti.

İl Başkanı Abdullah Çakır Ne Yapacak?

CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, partide partiliyi döven İl Sekreteri Erdoğan Terzioğlu’nun, görevden alacak mı ve CHP’nin kuruluşunun 99. Yıl dönümünde yaşanan bu olayla ilgili bir açıklama yapacak mı?