Karabük Üniversitesi öğrencilerine, Karabük'ü ziyaret edenlere her alanda rehber olan, bilgi sağlayan, yol gösteren karabukogrenci.com - karabukyurt.com ve karabukapart.com internet siteleri satışa çıkarıldı.

WWW.KARABUKOGRENCI.COM

Uzun yıllardan beri karabük Üniversitesinde okuyan öğrencilere; yurtlardan apartlara, gezilecek yerlerden lokantalara, sağlıktan spora ve daha bir çok kategoride rehberlik hizmeti veren karabukogrenci.com internet sitesi satışa çıkarıldı.

Öğrenci ve üniversite haberleri ve rehberlik hizmeti olarak iki ana bölümden oluşan karabukogrenci.com alan adı ile hizmet veren Karabük Öğrenci Rehberi (karabukogrenci.com/rehber) tüm haklarıyla beraber satışa sunuldu. Satışa çıkarılan haklar arasında e-posta adresi, sosyal medya hesapları ve Google benim işletmem gibi tüm internet hesabı da bulunuyor.

Karabük Üniversitesini yeni kazanan öğrencilerin yoğun bir vaziyette ziyaret ettiği gerçek anlamda rehberlik hizmeti sunan ve daha onlar Karabük'e gelmeden bilgiler verip yardımcı olan karabukogrenci.com internet sitesi verdiği karşılıksız desteklerle de Karabük kamuoyunda gündem olmuştu. 

KARABUKYURT.COM

Diğer taraftan yurt konusunda hizmet veren, öğrencilerin doğru seçimlere yönlenmesine yardımcı olan, içeriğinde Karabük ili ve ilçelerindeki yurtların bilgilerini barındıran (Karabük Yurt Rehberi), Karabük Üniversitesini kazanan öğrencilerin ilk müracaat noktası olan karabukyurt.com domain adı da e-posta, sosyal medya ve google işletmem hesaplarıyla beraber ayrı olarak satışa sunuldu.

KARABUKAPART.COM

Karabük'e dışarıdan gelen misafirlere, öğrencisinden normal vatandaşına kadar bir çok kişinin ziyarette bulunup Karabük'teki apartlar hakkında bilgiler aldığı Karabük Apart Rehberi olan karabukapart.com domain adı da yine sosyal medyasından, e-postasına kadar tüm haklarıyla satışa sunuldu.

Satışa sunulmuş olan www.karabukogrenci.com - www.karabukyurt.com - www.karabukapart.com domain adlarının, yazılımlarının, sosyal medya hesaplarının ve içeriğinin hakları Karabük Net Haber'e aittir ve satışı da Karabük Net Haber bünyesinde gerçekleştirilecektir.

İletişim ve bilgi için; Ergün Başkaya 0 532 277 97 26