Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen, önümüzdeki günlerde yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurulunda aday olacağını açıkladı.

Tümen, sürdürdüğü Esnaf Odası Başkanlığındaki hizmetlerinin üzerine daha da hizmetler katacağını belirttiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Sevgili Karabüklü Esnaf arkadaşlarım;

Birçoğunuzun bildiği üzere önümüzdeki aylarda Esnaf ve Sanatkarlar Odamızın genel kurulunun yapılması planlanmaktadır. Odamızın genel kuruluyla alakalı adaylık açıklamaları ise takip ettiğiniz üzere kısa zaman önce başlamıştır.

Esnaf ve Sanatkarlar Odamızda halihazırda devam eden başkanlık görevimi, siz değerli esnaf ve sanatkarlarımızın bir önceki genel kurul da dahil olmak üzere göstermiş olduğu büyük destek ve irade ile birlikte sürdürmekteyim. Seçim sürecinin yaklaşmasıyla beraber gerek bizlerin ziyaretlerinde, gerek telefonla arayarak, gerekse bizzat ziyaretlerimize gelerek göstermiş olduğunuz büyük destek, teveccüh ve istekler doğrultusunda bu önemli göreve tekrar aday olacağımı siz değerli esnaf ve sanatkarlarımıza bildirmek isterim.

Sevgili esnaf arkadaşlarım; Şahsıma verdiğiniz bu görev sorumluluğunun ne denli büyük ve ne denli önemli olduğunun farkındayım. Bu görev bilincini ve sorumluluğunu, sizlerin vermiş olduğu bu büyük desteği de göz önünde bulundurarak, hiç eksiltmeden aksine üzerine daha da katarak devam ettireceğimden hiç kuşkunuz olmasın.

Yapacağımız oda seçimimizin ve bu seçimde açıklamış bulunduğum adaylığımın bütün esnaflarımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Çıktığımız bu yolda Allah bizleri mahcup etmesin İnşallah.

Bu vesile ile tüm esnaf ve sanatkarımıza selamlarımı iletiyor, hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.”