Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı, KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Bayraktar ile birlikte yeni göreve gelen yönetim kurulu üyelerinin tamamı, bugün sabah saatlerinden itibaren fabrikada kısım müdürlerinden brifing aldılar ve yönetim kurulu toplantısı düzenlediler.

KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Bayraktar, daha sonra Karabük Valisi Fuat Gürel ile Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi makamlarında ziyaret etti.

Karabük Valiliği ziyaretinde Vali Fuat Gürel, Bayraktar'a KARDEMİR A.Ş'deki yeni görevinde başarlılar diledi. Karabük ve KARDEMİR ile ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde geçen ziyaret hediye takdimi ile sona erdi.

Bayraktar'ın, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi makamında yaptığı ziyaretde ise KARDEMİR'in çevre yatırımları sohbet gündemine alındı.Vergili "Sayın Bayraktar'a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz. Kendisine başarılar diledik. KARDEMİR'in, Karabük için önemine vurgu yaptık ve çevre yatırımlarının devam etmesi dileklerinde bulunduk. Kendileri ile çevre yatırımları ile ilgili geniş görüşmelerimizde önümüzdeki günlerde olacaktır." diye konuştu.