Batı Karadeniz bölgesinin ve Karabük’ün en modern, yeni nesil akaryakıt istasyonu, Anadolu Petrol Grubuna bağlı Opet Akaryakıt İstasyonu olarak hizmete girdi.

Karabük’ün tanınmış iş adamlarından Ali İhsan Biçer ve Biçer Ailesine mensup Anadolu Petrol, Yeni Nesil Opet Akaryakıt İstasyonu olarak en son versiyonu ile hizmete girdi.

6 Bin metre kare alana kurulu olan, Avrupa standartlarında en son modern mimari dizaynı ile hizmete giren Yeni Nesil Opet Akaryakıt istasyonunda araç sahiplerinin ihtiyacını karşılayacak geniş yelpazeli yan hizmetlerde faaliyete girdi.

Opet Akaryakıt istastyon müdürü Nihat Kılıç "Opet Akaryakıt istasyonu olarak, Batıkaradeniz bölgesinin en modern tesisini Karabüklülerin hizmetine sokmaktan mutluyuz."  

  • Opet kalitesinde Dizel ve Benzin Akaryakıt temini
  • Aygaz kalitesinde oto LPG temini
  • Her türlü araç ve kişisel ihtiyaçların karşılandığı Yeni Nesil Opet Ultramarket
  • Goodyear Marka otomobil ve ağır tonajlı araç lastikleri
  • Tır ve Kamyon yağ değişimi ve bakımı
  • Kendin yıka, kendin temizle oto yıkama (arıtılmış su ile)

ARITILMIŞ SU İLE KENDİN TEMİZLE, KENDİN YIKA OTO YIKAMA HZİMETİ OPET’DE

Karabük-Safranbolu Yolunda Şehit Ateşe Reşat Morali Bulvarı (Özel Medikar Hastanesi Karşısı) üzerinde hizmete giren Yeni Nesil Opet Akaryakıt istasyonunda Karabük’te bir ilk daha gerçekleştirildi.

Özel su arıtma tesisleri ile depolanan ve içme suyu kalitesinde tüm kirecinden arıtılmış, ph değeri ile yumşatılmış su ile otomobiller yıkanıyor.

Opet Akaryakıt istasyonunda hizmet veren Oto Yıkama tesisinde 2’şer TL para atarak, otomatik makinalar ile araç içi süpürge ile temizleme, köpük ve yıkama hizmeti alarak, kendin temizle, kendin yıka yöntemi ile oto yıkama hizmeti veriliyor.