İYİ Parti Karabük İl Başkanı Av. Ali Çetin Aygün, MHP’li Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı’nın açıklamalarına sert cevap verdi.

İYİ Parti İl Başkanının kendisinden randevu istediğini ve randevu vermediğini söyleyen Yenice Belediye Başkanı Çaylı’yı, İYİ Parti İl Başkanı yalanladı.

İYİ Parti İl Başkanı Aygün “Biz randevu isteme tarzını bilen insanlarız. Kendisinden ne zaman randevu istemişiz de kabul edilmemiş. Yalan söylüyor. Kaldı ki Yenice Belediyesi de bir kamu kurumu. Kamu kurumunda nasıl siyaseten randevu gözetiyormuş, bakacağız.” Diye konuştu.

Aygün, ayrıca İlçe ziyaretlerinde Kaymakamlık, Belediye ve Emniyet Müdürlükleri gibi kamu kurumlarını da ziyaret ettiklerini belirterek “Yenice ilçesine de gittiğimiz de belediye ziyareti yapalım mı dedik ama Başkanın İstanbul’da olduğunu öğrendik. O kadar. Kendisini ne biz ne de sekreteryamız arayıp hiçbir randevu istemedi.” Dedi.

“Zeki Çaylı, Kendi partisi içinde sorunlar yaşıyorsa, İYİ Parti’yi bu sorunlara alet etmesin” diyen  İYİ Parti Karabük İl Başkanı Aygün “Sen bir kamu görevlisisin ve tüm vatandaşlara eşit davranacaksın, sana özür dilemen için 1 hafta süre, sonra Yenice Belediyesi'ne bizzat geleceğim randevu vermede göreyim seni. Babanın çiftliği değil orası, kamu makamı.” İfadelerini kullandı.