Bir ay önce Özçelik İş Sendikası Karabük Şubesinin 9. Olağan Kongresinde göreve başlayan Kenan Yılmaz ile ekibine yoğun tebrik ziyaretleri yapıldı ve halen tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Yılmaz ve yönetimi bir taraftan tebrik ziyaretlerini kabul ederken, öte yandan da iadeyi ziyaretlere başladı.

Dün siyasi partileri ziyaret eden Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ile Yönetim Kurulu Üyeleri bugün de Kardemir A.Ş Genel Müdürü Necdet Utkanlar’a iadeyi ziyaret yaptılar.

Genel Müdür Utkanlar’a sendika şube başkanı Yılmaz tarafından yapılan ziyarette, Genel Müdür Yardımcısı Uğur Altundağ ve İnsan Kaynakları Şefi Hülya Akdağ’da bulundu. Genel Müdürünün makamında bir süre sohbet eden Yılmaz, Utkanlar ve yardımcılarına kendilerine yapılan ziyaretten dolayı teşekkür mahiyetinde iadeyi ziyaret yaptıklarını ifade etti.

Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz “Kardemir’in, yönetimi, çalışanları ve sendikası ile bir bütün olduğunu ifade etmekten gurur duyuyorum. Karabük’ün olmazsa olmazı olan Kardemir’de hep birlikte daha fazla üreterek, daha fazla kazanacağız. Sayın Genel Müdürümüz Necdet Utkanlar ile Yardımcımız Uğur Altundağ’a bizi nazik karşılamalarından dolayı teşekkür ederim.” Dedi.

Genel Müdür Necdet Utkanlar’da Sendika Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.