Özçelik-iş Sendikası Karabük Şubesinin Kardemir merkez yemekhanesinden bugün açtığı 8 Kasım temalı fotoğraf sergisini Kardemir Genel Müdürü ve Yardımcıları da Şube Başkanı Kenan Yılmaz ile birlikte gezdiler.

Genel Müdür Necati Utkanlar, Hukuk Genel Müdür Yardımcısı Arslan Narin, İç Denetim ve Risk Yönetim başkanı Bilal Yıldız, İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Uğur Altundağ, ve Kurumsal İletişim Müdürü Şakir Kurter,  merkez yemekhanesindeki 8 Kasım temalı fotoğraf sergisini gezdiler.

Özçelik-iş Sendikası Karabük şube Başkanı Kenan Yılmaz’ında eşlik ettiği sergi ziyaretinde Başkan Yılmaz, Genel Müdür ve Yardımcılarına sergi ile ilgili geniş bilgiler verdi.

 Dönemin hükümeti 8 Kasım 1994'te Karabük Demir Çelik fabrikalarının kapatılması kararını almıştı, Çelik-iş Sendikası Önderliğinde Karabük kenti n de 4 saat hayatı durdurarak tarihe geçen eylem bir yapılmıştı.

Şube Başkanı Yılmaz da Genel Müdür ve Yardımcılarına sergide yer alan fotoğrafları tek tek anlattı. Daha sonra Sendika Başkanı ile Genel Müdür ve Yardımcıları birer hatıra fotoğrafı çektirdiler.