Hakkında “İstifa etti, Yerine Ali Çetin Aygün atandı” şeklinde bazı haberler yapılan İYİ Parti Karabük İl Başkanı Erol Serin, yapılan bu haberleri yalanladı ve “Görevimin başındayım” dedi.

İl Başkanı Serin “İYİ Parti Karabük İl Başkanı olarak bana Genel Merkezden sözlü veya yazılı herhangi bir tebliğ ya da talimat gelmedi. Ben görevimin başındayım. Bu siyaset, yarın belki görevimin başında olmayabilirim. İYİ Parti’nin sahibi de Genel Başkanı da Sayın Meral Akşener’dir. O ne derse odur? Bana ‘git’ der giderim, ‘kal’ der, kalırım.  Ama şu anda görevimin başındayım.” Diye konuştu.

Hakkında kesin olarak “İstifa etti, görevinden alındı” gibi yapılan haberleri de değerlendiren İl Başkanı Serin “Basına saygımız var ama bu arkadaşlara bir anlam veremiyorum. Beni bir tanesi arayıp, hiçbir şey sormadan böyle haberler yapıyorlar. Konun muhataplarını aramadan, sormadan yapılan bu tür haberleri ciddi bulmuyorum, doğru da bulmuyorum.” Dedi.

Erol Serin ayrıca, İYİ Parti Genel Merkezinin önümüzdeki günlerde bir karar alacağına da değinerek konuyla ilgili şu bilgileri verdi;

“Genel seçimlere yaklaştık. Sonbaharda da olabilir, zamanında da ama İYİ Parti olarak hazırlıklı olmalıyız. Partimizin Genel İdare Kurulundan bugün yarın bir karar çıkacak. Bu kararda milletvekili adayı olmak isteyen parti yöneticileri, il, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri gibi görevlerde bulunanlara Temmuz, Ağustos ayında mevcut görevlerinden istifa etmeleri istenecek. Ben de arkadaşlarımla görüşüp, karar vereceğim.”