Son iki-üç gündür Karabük ve Safranbolu’nun birçok mahallesinde akşamüzeri yaşanan uzun elektrik kesintileri vatandaşı çileden çıkardı.

Karabük ve Safranbolu’nun birçok mahallelerinde iftara yakın yapılan elektrik kesintileri uzun saatler sürüyor ve insanlar nedenini bilmediği elektrik kesintileri ile ilgili Enerjisa’da muhatap bulamıyor.

Ağırlıklı Safranbolu’nun geniş bir kesiminde yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili “Mübarek Ramazan ayının son günlerinde iftar saatine yakın kesinti yapılıyor ve uzun saatler elektrik gelmiyor. Elektrik arızayı aradığımızda da karşımıza telesekreter çıkıyor ve hiçbir yetkiliye ulaşamıyoruz.” Şeklinde şikayetlerini getiren insanlar artık isyan etme noktasına geldiklerini belirtiyorlar.

Elektrik kesintilerinin neden yapıldığını ve ne zaman kesintinin sona ereceği gibi sorulara cevap bulamayan vatandaş “Enerjisa’da hiçbir yetkiliye ulaşamıyoruz. Sayın Valimiz ve Kaymakamımız eziyet haline gelen bu elektrik kesintileri ile ilgili yaşadığımız mağduriyeti lütfen gidersinler” diyorlar.