Demokrasi ve Atılım Partisi, Eflani’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Programa DEVA Partisi Karabük İl Başkanı Yusuf Aydın, Safranbolu İlçe Başkanı Muhammet Yavuz, Kurucu üye Sevgi Kebeci, Disiplin Kurulu Başkanı Burhan Açıkgöz ve yönetim kurulu üyeleri Ufuk Nalbant ile Sevgi Altın katıldı.

Eflani Belediyesini, sivil toplum kuruluşlarını, muhtarları, esnaf ve vatandaşları ziyaret eden DEVA Karabük teşkilatı “Eflani’ye Devayı getirdik” dediler.

Tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlayan birçok vatandaşın artık yapamadığını, yapanların ise "Üretmek istiyoruz, ancak zarar ediyoruz. Arpa, buğday ve yem başta olmak üzere tüm üretim girdilerine gelen zamlara dayanacak gücümüz kalmadı. Bundan sonra tarım ve hayvancılık yapamayacağız." şeklinde ifadeler kullandıklarını belirttiler.

Eflani- Beştepeler arası karayolunun büyük kısmının bozuk olduğunu da belirten Deva Partisi İl Başkanı Yusuf Aydın, acilen sıcak asfalt yapılması gerektiğini ve yolun bu haliyle kazalara sebep vereceğine işaret etti.

Aydın, “Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul’a, Eflani Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sayın Zeki Sevinç’e ve Eflani Ziraat Odası ve Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Sayın Mehmet Karadeniz’e, mahalle ve köy muhtarları ile tüm vatandaşlarımıza gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.” Dedi.