İstanbul, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köseyi makamında ziyaret etti.

Başkan Genç’e ziyaret esnasında, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ile ülkemizin yetiştirdiği büyük değerlerden birisi olan Rıfat Ilgaz’ın oğlu Aydın Ilgaz eşlik ederken, Belediye Başkan Yardımcıları Halil Bakkal ve Metin Yıldırım’da hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Başkan Genç, Safranbolu’da olmanın büyük bir gurur olduğunu ifade ederek; “Yerel yönetim anlayışına bir kadının bakışı, dokunuşu çok önemli. Bu anlamda Sayın Başkanımızdan öğreneceğimiz çok şey var. Bununla birlikte yerel yönetimlerin arasındaki ilişkilerin sıcak tutulması gerekmekte. Özellikle korona süreci bizlere şunu öğretti. Her ne kadar demokratik olarak önleri kesilse, imkanları elinden alınsa bile yerel yönetimlerin önemi çok net bir şekilde ortaya çıktı.” dedi.

Başkan Köse’nin ülkemiz için böylesi önemli bir kentinde çok başarılı projeleri, çalışmaları hayata geçirdiğini dile getiren Genç; "Safranbolu’nun Elif hanım ile çok daha güzel günlere gideceğine inanıyorum" diye konuştu.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve beraberindekilere teşekkür eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ise “Biz isterdik ki pandemi koşullarında değil Safranbolu’muzda daha rahat bir ortamda misafirlerimizi ağırlayalım. Çünkü Safranbolu’muzun tanıtımında Sayın Başkanımızın desteklerini biliyor ve hissediyorum.” dedi.  

İMAMOĞLU DURUŞU İLE POZ VERDİLER

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçtiğimiz günlerde elleri arkasında bir türbeye girişi ve incelemesi çok tartışılmış ve hakkında savcılık soruşturma başlatmıştı.

CHP’li Belediye Başkanları Genç ve Köse’de kameralara elleri arkalarında İmamoğlu duruşu ile poz vererek destek oldular.