İstanbul’da yaşayan Karabüklü iş insanı Ömer Faruk Türker’in CHP logosu ile kendi isminin yazılı olduğu Ramazan kumanyalarının Safranbolu, Yenice ve Yortan’da dağıtılması tepkiyle karşılandı.

Karabük’ten CHP Milletvekili adayı olmayı hedefleyen iş insanı Ömer Faruk Türker’in Karabük’te dağıtılmak üzere gönderdiği kumanya kutularının üzerinde CHP logosu altında kendi isminin yazılı kağıtların bulunmasına partililerden ve geniş kesimden tepki geldi.

Özellikle partililer, CHP adı altında Ramazan kumanyalarının dağıtım yapılmasını doğru bulmadıklarını söyleyerek, Karabük’ten milletvekili adayı olmak isteyen iş insanı Türker’i ağır dilde eleştirdiler.

CHP TEŞKİLATLARI DAĞITTIKLARI RAMAZAN KUMANYALARINI GİZLİ TUTTU

CHP Karabük İl ve İlçe teşkilatlarının bu ramazan ayında dağıtığı kumanyaları gizli tutulduğunu belirten partililer, aldıkları karar gereği kumanya kutularının üzerinde hiçbir yazı yazılmadığını ve dağıtılan yüzlerce kumanyanın gizli tutulduğunu ifade ettiler.

Karabük’ten Milletvekili adayı olmak isteyen Ömer Faruk Türker’in, siyasi amaçları uğruna yaptığı hayırları reklam malzemesi haline getirmesini, özellikle de CHP logosunu kullanmasını doğru bulmayan partililer “Bu tip insanlar, yaptıkları yardımları bile reklam malzemesi olarak kullanıyor ve CHP’nin ismini de alet ediyor. Bu zihniyete sahip kişilere bizim siyaset kapılarımız kapalı” şeklinde ifadeler kullanıyorlar.