Safranbolu Belediyesinde AK Partili bir meclis üyesine, İYİ Parti’ye geçme karşılığında kızını işe sokma teklifi yapılması siyasi kulisleri karıştırdı.

Safranbolu’da AK Partili bir Belediye Meclis Üyesine “Kızını Safranbolu Belediyesine işe aldırtırım, ama İYİ Parti’ye geçeceksin.” şeklinde teklif getirilmesi, ‘Kim bu siyaset transfercisi?’ sorusunu gündeme getirdi.

Uzun süre MÜSİAD yönetiminde yer alan ve Cengiz Ünal’ın başkanlığı ile yönetim dışı bırakılan kişinin, Safranbolu Belediyesinde AK Partili bir meclis üyesine getirdiği iddia edilen bu çirkin teklifi şimdi siyasi kulislerde yoğun bir şekilde konuşulmaya başlandı.

Kendisini de her yerde AK Partili olarak tanıtmasına rağmen, AK Partili bir belediye meclis üyesine getirdiği iddia edilen transfer teklifini meclis üyesinin kabul etmediği de konuşuluyor.

Siyaset transferliğine soyunan bu kişinin, uzun yıllar MÜSİAD yönetiminde yer aldığı, daha sonra MÜSİAD Yönetimin ağır toplarından Cengiz Ünal ve ekibi ile ters düştüğünden dışlandığı da biliniyor.  

Editör: Haber Merkezi