Safranbolu

KESKİNKILIÇ HIZLI BAŞLADI

AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Aday Adayı Ali Keskinkılıç, Safranbolu seçmenin nabzını ölçmek için çalışmal

Abone Ol

AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Aday Adayı Ali Keskinkılıç, Safranbolu seçmenin nabzını ölçmek için çalışmalarına başlayarak bir dizi ziyaretlerde bulundu


 


Keskinkılıç, aday adaylığı başvurusunun ardından ilçede sivil toplum kuruluşlarının ziyaret etti. İlk olarak Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Deniz’i ziyaret eden Ali Keskinkılıç, şoförlerin sadece yolcu taşımadığını şehrin kanaat ve düşüncelerini taşıdığını belirterek, “Bizde şehrin kanaat ve düşüncelerini öğrenmeye geldik. Şoför esnafımızın gönlüne talibiz” dedi.
Keskinkılıç, daha sonra Esnaf Odaları Başkanı Muammer Dumaner’i ziyaret ederek, şehrimizi birlikte yönetmek istiyoruz. Şehrin sahibi esnaflarımızdır ve onların düşüncelerini aldıklarını söyledi.
Esnaf Kefalet ve Kredi Koopertifi Başkanı Mehmet Çelik ve yönetimini de ziyaret eden AK Parti Safranbolu Belediye Başkan aday adayı Ali Keskinkılıç, siyaset ve ticarette kefalet esastır. Bizde sizlerden kefillik istiyoruz” diyerek, destek olmalarını istedi.

Safranbolu’da son olarak Servisçiler Kooperatifini ziyaret eden Keskinkılıç, servisçi esnafının şehrin yolunu, caddesini sokağını iyi bilen esnaflardan olduğunu ve bu noktada görüş alış verişinde bulunmaya geldiklerini söyleyerek, servisçilerin isteklerini dinledi.

Aday adayı Keskinkılıç, yaptıkları ziyaretlerde kentin temsil noktasındaki kurumların olduğunu ve her birinin kent için önemli kurumların olduğunu belirterek, “Ziyaretlerimiz hem destek amaçlı hem de Safranbolu ile ilgili yapacağımız çalışmalarda onların istek ve görüşlerini alıp Safranbolu’nun daha iyi gelişmesi ve ileriye getirilmesi anlamında verimli ziyaretler oldu. Bu çalışmalarımız ve ziyaretlerimiz sadece seçime kadar yada seçim öncesi belirlenecek adaylık çalışmasına kadar olacak geziler değil. Sonuçta bizler bu şehrin bu kentin insanlarıyız. Kentin büyük kesimini temsil eden bu kuruluşlarımızla zaman zaman toplantılar yaparak ortak fikir ve düşünceler ışığında sorunları ve çözümleri hep birlikte arayacağız” dedi.

Keskinkılıç, ayrıca geçtiğimiz hafta sonu 7. Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştiren Çelik - İş Sendikası Karabük Şubesini ziyaret ederek Başkan Ulvi Üngören’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Keskinkılıç, Çelik - İş Sendikasının Karabük’ün bir markası olduğunu belirterek, “Çelik - İş sendikacılığında okuludur. Şehrimizin sosyal, iktisadi ve siyasi hayatında önemli yer teşkil ediyor. Birlik ve beraberlik içinde yaptıklarını kongrenin yeniden hayırlı olmasını dilerken, başkana ve ekibine tekrardan başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti Safranbolu Belediye Başkan aday adayı Ali Keskinkılıç, Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odasına da ziyarette bulundu.

Aday adayı Keskinkılıç, yaptıkları ziyaretlerde kentin temsil noktasındaki kurumların olduğunu ve her birinin kent için önemli kurumların olduğunu belirterek , “Ziyaretlerimiz hem destek amaçlı hem de Safranbolu ile ilgili yapacağımız çalışmalarda onların istek ve görüşlerini alıp Safranbolu’nun daha iyi gelişmesi ve ileriye getirilmesi anlamında verimli ziyaretler oldu. Bu çalışmalarımız ve ziyaretlerimiz sadece seçime kadar ya da seçim öncesi belirlenecek adaylık çalışmasına kadar olacak geziler değil. Sonuçta bizler bu şehrin bu kentin insanlarıyız. Kentin büyük kesimini temsil eden bu kuruluşlarımızla zaman zaman toplantılar yaparak ortak fikir ve düşünceler neticesinde sorunları ve çözümleri hep birlikte arayacağız’’ dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar, Meclis Başkanı Ahmet Şahin ve Yönetim kurulu üyeleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek Kekinkılç’a başarılar diledi.

 

FOTO GALERİ


 



 
{ "vars": { "account": "G-SNL3QYLSS2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }