Öz Çelik İş Sendikası’nın önümüzdeki Ağustos ayında yapılacak delege, Eylül ayında da gerçekleştirilecek şube kongresi ile ilgili Şube Başkanlığına adaylığını açıklayan Karabük Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Kenan Yılmaz, işçi kitlelerinin desteğini almaya devam ediyor.

Son birkaç haftadır delege listeleri ile ilgili KARDEMİR işyerlerinde kısımları ziyaret eden ve işçiler ile görüşmelerini sürdüren Kenan Yılmaz’a çelik işçisinin desteği, her geçen gün büyüyerek devam ediyor.  

İkinci tur olarak, delege adayları ile toplantılar düzenleyen ve kısımlardaki delege listelerine işçiden destek isteyen Kenan Yılmaz, Demokratik seçim kararı alarak, Kardemir’de demokrasi şöleni yaşatan Öz Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci’ye teşekkür etti.

Son olarak Kok Fabrikaları delege listesi ile bir araya gelen ve işçilerin desteğini isteyen Karabük Şube Başkan Adayı Kenan Yılmaz “Gelecek güzel günleri için çalışmak, bizden sonrakilere başarılı bir sendika bırakmak için çıktığımız bu yolda sizlerle birlikte yürüdüğümüz için kendim ve ekibim adına gurur duyuyorum.

Bu süreçte sizlerin onurlu, dik duruşu bizlere büyük güç katmaktadır. Yürüdüğümüz bu kutlu yolda gösterdiğiniz birlik ve inanç için hepinize çelik işçisine teşekkür ediyorum.

Kardemir’de işçisinin hür iradesine saygı gösteren ve tarafsız, demokratik seçim kararı alan başta Genel Başkanım Sayın Yunus Değirmenci olmak üzere, tüm genel merkez yönetim kuruluna şahsım ve çelik işçisi adına teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.