MEVCUT BAŞKAN GÜLHAN KAYNAR YENİDEN GÜVEN TAZELEDİ


 

20150615AW450322_01Karabük Kastamonu Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği (KAS-DER) 9 Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Tek liste ile kongrede mevcut başkan Gülhan Kaynar güven tazeledi.

Esnaf Odaları toplantı salonunda yapılan kongrede konuşan Kas-Der Başkanı Gülhan Kaynar, kendisine verilen desteklerden dolayı herkese teşekkür ederek, “Sivil toplum örgütleri toplumun en katmanlarıdır. Sivil toplum örgütleri her zaman tabanın sesi olmuştur. Kültürümüzü geleneklerimizi gelecek kuşaklara taşıma noktasında önemli bir köprü görevini görmektedir.

20 yıl önce kurulan Kastamonu Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’ni bizler ve bizden sonra gelecekler uzun yıllar sürdürmesini dileriz. Derneğimiz bugüne kadar yürüten ağabeylerimizi topluma hizmet veren arkadaşlarımızı bir araya getirerek bir danışma kurulu seçimi yaptık. Ortak bir çaba ile bunu yaparak temelde herkesin bu danışma kurulunda yer alarak deneğimize yön vermesini istedik. Bu kurula bizim aklımıza gelen isimleri yerleştirdik. İsimleri unuttuğumuz arkadaşlarımız olabilir. Kendileri kusura bakmasın” dedi.

Yapılan genel kurul sonrası Gülhan Kaynar başkanlığındaki Kas-Der yönetimi ise şu isimlerden oluştu;“Şerafettin Kelleci, Ayhan Çetinkaya, Nihat Dönmez, İsmail Yıldız, Tahsin Düzyer, Sebahattin Çapraz, Mevlüt Söyleyici, Leyla Vergili, Mustafa Özbek, Sevgi Uzun, Reşide Yıldırım, Satılmış Karabacak, Levent Karahasan ve Turgay Tülübaş “

Editör: Haber Merkezi