KARABÜKSPOR’DA ENTERASAN GELİŞMELER

FUTBOL ŞUBE SORUMLUSUNUN SORUMSUZ DAVRANIŞLARININ KARARABÜKSPOR’DA YENİ KRİZLER ORTAYA ÇIKARTTIĞI İDDİA EDİLİYOR

KARABÜKSPOR KRİZİ

Karabükspor’da gün geçmiyor ki,  yeni hadiseler yaşanmasın. Hafta içinde Genel Menajer Seyit İçgül’ün istifasının  ardından Elvir Baliç’in de istifanın eşiğinden döndüğü iddia edildi. Kulüp içersinde yaşanan bazı sıkıntıların giderek büyümesi yeni krizleri ortaya çıkardığı spor camiasında dolaşırken, istifa kararı alan Baliç’i kulüp Başkanı Ferudun Tankut’un ikna etmesi sonrası  dün gece tatlıya bağlandığı öğrenildi.

İSTİFALARIN ARDINDAKİ GÜL BİLMECESİ

Genel Menajer Seyit İçgül’ün istifa etmesindeki en büyük nedenlerinden birinin, asıl mesleği öğretmenlik olan Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül olduğu iddiaları ortaya çıkarken, Gül’ün futbolcu simsarı Bayram Uğurlu ile yakın ilişki içinde olduğu iddia ediliyor. Asıl sıkıntının 1461 Trabzon maçı öncesi başladığı Milli maç arası nedeniyle geçtiğimiz Pazar günü oynanan Osmanlıspor hazırlık maçı sonrası iplerin tamamen kopma noktasına geldiği ifade ediliyor.

Maç öncesi takımın kaldığı otele gelen Futbolcu simsarı Bayram Uğurlu’nun burada takımın Genel Menajeri Seyit İçgül’e adeta posta koyarcasına sözler söylediği, hazırlık maçının ardından ise yemekte Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül’ün Seyit İçgül ile yaşadığı tartışmalar sonucu İçgül istifaya zorlandı ve istifa etti.

BALİÇ İSTİFADAN DÖNDÜ

Futbolcu simsarı Bayramcı olduğunu dillendirmeye başladığı öğrenilen Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, Seyit İçgül’ün istifasının ardından yeni bir marifeti daha dün yeni bir kriz ortaya çıkardı. Adeta kendini Kaf dağında gören ve sorumsuzca işler yapmaya çalışan Gül’ün takımın teknik direktörü Elvir Baliç’e yarın akşam sahasında oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında sahaya çıkacak ilk 11 kadrosunu yaparak eline bir liste vermesi kırmızı mavili kulüpte yeni bir kriz doğurdu.

Kendisine maçta oynatılacak kadronun verilmesiyle adeta bir şok yaşadığı öğrenilen Baliç’in futbolcuları toplayarak istifa edeceğini açıkladığı hatta Seyit İçgül’ün de ayrılmasıyla bir hayli huzursuz olduğunu ifade ettiği iddiaları ortaya çıktı. Baliç’in istifa edeceği ve yaşanan olay Kulüp Başkanı Feridun Tankut’a bildirildi. Bunun üzerine kulüp binasına gelen Başkan Tankut burada Baliç’le bir araya gelerek uzun süren görüşmenin ardından ikna ettiği ve krizin şimdilik tatlıya bağlandığı gelen bilgiler arasında.

Yarın akşam sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına çıkacak olan Karabükspor’da İçgül’ün istifası ve Baliç’i istifaya kadar zorlayan kadro krizinden sonra Kulüp Başkanı Tankut’un ne tür karar alacağı merak konusu oldu.

İlerleyen günler ve haftalarda kulüp içinde Gül, krizinin devam etmesi hem futbolcular da hem de teknik heyeti bir hayli huzursuz edeceği gibi gözüküyor.

Şuna ligde 19 puan ile ikinci sırada olan Karabükspor’da bu tür huzursuzlukların olmaması için Kulüp Başkanı Tankut’un nasıl bir tutum içerİsinde olacağı ve yönetimde görev değişimi yapıp yapmayacağı ise merak konusu olmaya başladı.
Editör: Haber Merkezi