TANINMIŞ BİR İŞADAMININ VİLLASINA MASKELİ BİR KİŞİNİN DÜRBÜNLÜ TÜFEKLE NİŞAN ALIRKEN GÖRÜNTÜSÜ GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI


 

VİLLALARIN OLDUĞU SİTENİN ÖZEL GÜVENLİĞİ, DÜRBÜNLÜ TÜFEKLİ MEÇHUL KİŞİYİ KOVALAYARAK KAÇIRDI


 

isadamlari-tehlikedemi


 

Safranbolu’nun Gayzebaşı mevkiinde bulunan lüks villaların olduğu özel bir sitede yaşanan olaylar Karabüklü işadamlarını tedirgin etmeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde, etrafı yüksek taş duvarlarla çevrili, özel güvenliği olan ve içinde lüks villaların olduğu sitenin duvarında yüzü maskeli, elinde dürbünlü tüfek olan bir kişi, tanınmış bir işadamının evine nişan alır vaziyette güvenlik kameralarına takıldı.

Sitenin özel güvenlik ekibi, güvenlik monitörlerinde dürbünlü tüfekle nişan almış vaziyette bir kişinin görüntüsünü görünce, hemen o tarafa doğru müdahale için gidiyorlar. Yüzü maskeli, meçhul kişinin özel güvenlik ekibini görünce kaçtığını ve kaçarken de kafasından kar maskesinin düştüğü ifade ediliyor.

Tüm bu yaşanan olayların, lüks villalara sahip olan sitenin güvenlik kameraları tarafından kayıt edildiği de edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Yüzü maskeli ve elinde dürbünlü tüfek olan kişinin, Karabük’te tanınmış bir işadamının villasına nişan aldığı da iddia edilirken, güvenlik açısından bu işadamının kimliği gizli tutuluyor.

Böyle olayların daha bu zamana kadar Karabük il genelinde yaşanmadığı da ifade edilirken, Emniyetin bu olayı basından gizlediği de öğrenildi.

Karabük’te son yıllarda işadamlarına karşı yapılan saldırıların ardından, son yaşanan bu olay ise işadamlarını bir hayli tedirgin etmeye başladı.