Üniversitemiz Tiyatro Kulübü tarafından hazırlanan Şeyda Ceylan ve Fatoş Bayraktar’ın yazıp yönettiği ‘Kanaviçe’ adlı tiyatro oyunu izleyici ile buluştu.


 

DSC_0037Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz Konferans Salonu´nda sahnelenen oyuna, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim Kadı, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Yaşar, Yardımseverler Derneği, Üniversitemiz Akademik, İdari Personeli, tiyatro severler ve öğrencilerimiz katıldı.

Soylu bir ailenin erkeklere duyduğu kötü düşünceleri, kızlarını evlendirmemek için uğraşları ve feministliği konu alan tiyatro oyunu seyircilerin takdirini kazandı ve izleyiciler tarafından tiyatro oyuncuları dakikalarca ayakta alkışlandı.

Tiyatro severler tarafından büyük beğeni kazanan oyunun sonunda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim Kadı: “Tiyatro Kulübümüz uzun süredir çalışıyor ve çalışmalarını yakından takip ediyorum. Tiyatro Kulübü çok güzel etkinlikler yapıyorlar. İnşallah önümüzdeki günlerde, Türkiye’de daha çok ses getiren faaliyetler gerçekleştirecekler. Tiyatro oyununda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, daha iyi ve güzel günler diliyorum.” dedi ve tiyatro oyuncularını tebrik ederek, çiçek takdim etti.

DSC_0075‘Kanaviçe’ adlı tiyatro oyunu toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.