ŞAHİN'E İL GENEL MECLİS BAŞKANI AHMET SÖZEN'İN "ŞAHİN'İ KANDIRIYORLAR, GRUP KARARI FALAN YOK" DEDİĞİ SORULDU

ŞAHİN İSE AHMET SÖZEN İLE İLGİLİ NASIL BİR TASARRUF ALINACAĞI NOKTASINDA RENK VERMEDİ

KANDIRILDINIZMI

Geçtiğimiz günlerde Karabük İl Genel Meclis Başkanlığı seçimlerinde mevcut Başkan Hasan Yıldırım ile devam kararı alan AK Parti grubunun kararına rağmen, Ahmet Sözen aday oldu ve muhalefetin desteği ile bir oy fazla alarak seçilmişti.

AK Parti Karabük İl Teşkilatının bu gelişmelerden sonra ciddi  zaafa uğradığı görüşü hala kamuoyunda geçerliliğini korurken, İl Başkanı Timurçin Saylar ise Sözen'in partiden ihraç edilmesi yönünde hala fikrini koruduğu bilinmekte.

Ahmet Sözen bu konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde "Sayın Şahin'i kandırıyorlar, grup kararı falan yok" şeklinde bir görüşü basınla paylaşmıştı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin'e gazeteciler işte bu soruyu sordu ve "Kandırılıyor musunuz" dediler.

Şahin bu soruya şöyle cevap verdi;

"Sadece Karabük'te değil birkaç ilimizde daha İl Genel Başkanlığı seçiminde Karabük'e benzer bir takım sorunlar yaşandı. Bunlar mahalli idarelerden sorumlu genel başkan yardımcılığımızın ve Teşkilat işlerinden sorumlu genel başkan yardımcımızın gündemindedir. Müfettiş görevlendirdiler, inceliyorlar. Zannediyorum ki merkez yürütme kurulumuzun da önüne gelecektir ki bende MYK üyesiyim ve oraya arkadaşlarımızın raporu geldikten sonra bir değerlendirmede bulunurum. Şuanda bu konuda bir değerlendirmede bulunmam ihsası rey anlamına gelebilir. " dedi.
Editör: Haber Merkezi