• DOLAR 32,34 %-0.07
  • EURO 34,88 %0.06
  • ALTIN 2.390,60 %-0.26
  • BİST100 10.277 %0.67
  • BITCOIN 63.150 %6.3
  • ETHERIUM 3.110 %4.22
17°

Kastamonu Haberleri

Kastamonu haberleri ve güncel Kastamonu gelişmeleri, Kastamonu ile ilgili tüm video, Kastamonu fotoğrafları ve Kastamonu haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bölgeden Haberler

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde fırtına sonrası ormanlık alanda enerji nakil hattından çıktığı tahmin edilen yangın büyümeden kontrol altına alındı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde seyir halindeki kamyonetten savrulan kamelyanın sıkıştırdığı 3 belediye işçisi yaralandı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’da il genelinde yaşanan fırtına sonrasında 72 yerde çatının uçtuğunu ve 6 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’da saatteki hızı 90 kilometreye ulaşan fırtına ağaçları devirdi, apartmanların çatıları uçtu, araçlarda hasara neden oldu.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde iki gün boyunca ağaçta mahsur kalan yavru kedi, itfaiye ekiplerinin çalışması ile kurtarıldı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'nun Abana ilçesinde çiftçilere, düzenlenen törenle 20 bin 160 domates ve biber fidesi dağıtıldı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'da jandarma ekipleri tarafından arama yapılan iş yeri ve evde 227 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi

Bölgeden Haberler

Çanakkale ile Kurtuluş savaşlarına katılan 3 dönem mezun veremeyen Kastamonu Abdurrahmanpaşa Lisesi, kuruluşunun 139. yılını kutluyor.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’nun Tosya ilçesindeki canlı hayvan pazarı İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından şap hastalığı sebebiyle bir kez daha kapatıldı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’da polis ekipleri tarafından silah kaçakçılarına yönelik 44 adrese yapılan operasyonda çok sayıda silah ele geçirilirken, 28 kişi gözaltına alındı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’da kadınların yenilik katarak tasarladıkları motiflerle yeniden hayat bulan el emeği ürünler, açılan sergide beğeniye sunuldu.

Alt Manşet

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi'ne göre Karabük'te en çok Kastamonulu yaşıyor.