• DOLAR 32,26 %-0.05
  • EURO 35,12 %-0.01
  • ALTIN 2.467,41 %0.05
  • BİST100 10.320 %0.00
  • BITCOIN 65.100 %-0.15
  • ETHERIUM 2.966 %-1.94
7°

Karabük Üniversitesi Haberleri

Karabük Üniversitesi haberleri ve güncel Karabük Üniversitesi gelişmeleri, Karabük Üniversitesi ile ilgili tüm video, Karabük Üniversitesi fotoğrafları ve Karabük Üniversitesi haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Güncel

Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde 2-3 Mart’ta düzenlenecek Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest’in programı belli oldu.

Alt Manşet

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük’te faaliyet gösteren medya kuruluşlarına iade-i ziyarette bulundu

Alt Manşet

Karabük Üniversitesi tarafından düzenlenecek Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali “Sosyalfest” kapsamında gerçekleştirilen Sosyalfest Sosyal Model Tasarım Yarışmaları’nın...

Alt Manşet

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Sosyal Bilimler Festivali (SOSYALFEST) çerçevesinde Türk Dil Kurumu (TDK) Başkanı Prof. Dr....

Alt Manşet

Karabük Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından Karabük Üniversitesi personeline yönelik  “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” verildi.

Alt Manşet

KBÜ'de "Türk Tarih Kurumu Yüzüncü Yıl Kitaplığı"nın açılışı gerçekleştirildi.

Alt Manşet

Karabük Üniversitesi, Türkiye'nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali SOSYALFEST için özel bir yurt ile kurumsal sponsorluk protokolü imzaladı.

Alt Manşet

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Personel Daire Başkanlığı tarafından KBÜ personeline yönelik "Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi” eğitimi verildi.

Alt Manşet

Fakülte çalışanları, Karabük Teknokent'in faaliyetleri, AR-GE projeleri, yenilikçi girişimcilik ve iş birliği imkanları hakkında bilgilendirildi.

Alt Manşet

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, 6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Alt Manşet

Rektör Fatih Kırışık, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün’ü ziyaret etti.

Alt Manşet

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu’nu ziyaret etti.