• DOLAR 32,34 %-0.07
  • EURO 34,88 %0.06
  • ALTIN 2.390,60 %-0.26
  • BİST100 10.277 %0.67
  • BITCOIN 63.327 %-0.21
  • ETHERIUM 3.070 %-1.85
9°

Kar Haberleri

Kar haberleri ve güncel Kar gelişmeleri, Kar ile ilgili tüm video, Kar fotoğrafları ve Kar haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Alt Manşet

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde bulunan Karabük'ün tarihi Safranbolu ilçesinde kar yağışı etkili oldu.

Alt Manşet

Karabük’ün Safranbolu ilçesindeki yüksek kesimler kar yağışı sonrası beyaza bürünürken, baharla birlikte çiçek açan ağaçlar da karla kaplandı.

Güncel

Karabük'te 2 bin rakımlı Keltepe Dağı'nda hizmete açılan Keltepe Kayak Merkezi'nde kar ve sis etkili oluyor.

Alt Manşet

Karabük'te, Gençlik ve Spor Bakanlığınca 3 yıl önce hizmete alınan 2 bin rakımlı Keltepe Kayak Merkezi'nde gece saatlerinde başlayan sağanak...

Güncel

Karabük'te, etkili olan kar yağışı sonrası 21 köy yolu ulaşıma kapandı.

Alt Manşet

Safranbolu’da özellikle sabaha karşı etkisini gösteren kar yağışı ile birlikte Belediye ekipleri ilçede herhangi bir sorun yaşanmaması için çalışma yaptı.

Güncel

Karabük'te sabah saatlerinde başlayan kar yağışının kent merkezi ve ilçelerinde etkili olurken, D-100 karayolu güzergahı karla kaplandı.

Alt Manşet

Karabük’ün Eflani ilçesinde köye hasta almaya gittiği sırada karla kaplı yolda mahsur kalan ambulans İl Özel İdaresi ekiplerince kurtarıldı.

Alt Manşet

Karabük’te sabah saatleri itibarıyla etkili olan kar yağışı sonrası Karabük-Bartın karayolu üzerinde bulunan köpekleri, devriye gezen trafik ekipleri besledi.

Safranbolu

Yüksek kesimlerde 10 santimetreyi geçen kar kalınlığını fırsat bilen bazı doğaseverler arazi araçlarıyla gösteri yaparak karın keyfini doyasıya yaşadı.