• DOLAR 32,36 %-0.02
  • EURO 34,78 %-0.04
  • ALTIN 2.393,89 %-0.12
  • BİST100 10.255 %0.46
  • BITCOIN 59.275 %2.46
  • ETHERIUM 2.972 %0.48
13°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bölgeden Haberler

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, Ramazan Bayramında dolup taşan ilçenin 9 günlük bayram tatilinde günlük ortalama 80 bin kişi ağırlandığını...

Bölgeden Haberler

Zonguldak’ta kontrolden çıkan otomobil karşı yola geçti 20 metreden aşağıya uçmaktan son anda kurtuldu.

Bölgeden Haberler

Bartın'da kavşakta meydana gelen kazada iki otomobil çarpıştı kazada sürücülerden biri hastanede hayatını kaybederken, diğeri ise hastanede tedavi altına alındı

Bölgeden Haberler

Bartın'ın Amasra ilçesinde bölgede sörf yapmanın tehlikeli olduğunu yerde sörf yapan bir şahıs, sahil güvenlik ekiplerini alarma geçirdi.

Bölgeden Haberler

Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, Yapraklı ilçesinde iki evin küle döndüğü, 2 ev, 2 ahır ve 1 traktörün hasar meydana...

Bölgeden Haberler

Çankırı’da yaşayan bir vatandaş, hayatını kaybeden ve yaşamı boyunca birçok zorluk yaşayan arkadaşının adını yazdığı romanla yaşatıyor.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’da polis ekipleri tarafından silah kaçakçılarına yönelik 44 adrese yapılan operasyonda çok sayıda silah ele geçirilirken, 28 kişi gözaltına alındı.

Bölgeden Haberler

Milli güreşçi Taha Akgül, Paris 2024 Yaz Olimpiyatları'nda ikinci kez altın madalyayla dönmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’da kadınların yenilik katarak tasarladıkları motiflerle yeniden hayat bulan el emeği ürünler, açılan sergide beğeniye sunuldu.

Bölgeden Haberler

Zonguldak'ın Gülüç beldesinde Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş’a yönelik bir kafede saldırı girişimi ile ilgili taraflardan açıklama geldi.

Bölgeden Haberler

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğünün gerçekleştirdiği yasadışı silah ve mühimmat ticareti operasyonunda 6 şüpheli yakalandı.

Bölgeden Haberler

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bisiklet turizmi ve etkinliklerinin geliştirilmesi amacıyla bisiklet etkinliği düzenlenecek.