• DOLAR 32,21 %-0.22
  • EURO 35,12 %-0.22
  • ALTIN 2.504,53 %1.55
  • BİST100 10.644 %3.14
  • BITCOIN 66.569 %1.62
  • ETHERIUM 3.112 %4.96
11°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bölgeden Haberler

Zonguldak'ın Gülüç beldesinde Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş’a yönelik bir kafede saldırı girişimi ile ilgili taraflardan açıklama geldi.

Bölgeden Haberler

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğünün gerçekleştirdiği yasadışı silah ve mühimmat ticareti operasyonunda 6 şüpheli yakalandı.

Bölgeden Haberler

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bisiklet turizmi ve etkinliklerinin geliştirilmesi amacıyla bisiklet etkinliği düzenlenecek.

Alt Manşet

Dün çıkan yangın sonrası alevlere teslim olan müstakil evden geriye beton yığınları kaldı.

Bölgeden Haberler

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Abant İzzet Baysal Üniversite’nde okuyan Afrikalı öğrencilerin otobüs biletlerine astronomik bir zam yapılacağını söyledi.

Bölgeden Haberler

Yerli ve yabancı turistlerinin uğrak yerleri arasında bulunan Bartın'ın Amasra ilçesi son yıllarda turizmin gözde şehirleri arasına girdi.

Bölgeden Haberler

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kavşakta dönmek isterken savrulan motosikletteki 2 kişi kamyonetin altında kaldı.

Bölgeden Haberler

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde yaşayan Keskin çifti unutulmaya yüz tutmuş demircilik mesleğini sürdüren gelişen teknolojiye rağmen sürdürüyor.

Bölgeden Haberler

Çankırı'da alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale gelirken, yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Bölgeden Haberler

Bartın'da sabah saatlerinde meydana gelen kazada, yola savrularak metrelerce sürüklenen motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

Bölgeden Haberler

Muhteşem doğası ve denizi ile asırlardır dünyanın göz bebeği olarak nitelendirilen Amasra, Ramazan bayramında insanların akınına uğradı.