• DOLAR 32,31 %0.19
  • EURO 34,80 %0.03
  • ALTIN 2.409,60 %0.01
  • BİST100 10.267 %0.00
  • BITCOIN 63.998 %-0.62
  • ETHERIUM 3.070 %-3.34
14°

Haberi Haberleri

haberi haberleri ve güncel haberi gelişmeleri, haberi ile ilgili tüm video, haberi fotoğrafları ve haberi haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bölgeden Haberler

Zonguldak - Filyos arasındaki tünel ve yol çalışmaları aralıksız şekilde devam ediyor

Bölgeden Haberler

Çankırı'da, rüzgar nedeniyle bir minaresi yıkılan caminin diğer minaresinin de devrilme riski sebebiyle çevresindeki binaların tahliye edilmesine karar verildi.

Bölgeden Haberler

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan tır, şarampole yuvarlanmaktan son anda kurtuldu.

Bölgeden Haberler

Bolu’da "7. Uluslararası Koru Gebelik Doğum Lohusalık Kongresi" Prof. Dr. Aydan Biri ve Prof. Dr. Fatma Deniz Sayıner'in katılımıyla düzenlendi.

Bölgeden Haberler

Bolu’da kuvvetli rüzgar sebebiyle otobüs durağının üzerine ağaç devrildi. Durakta kimsenin bulunmaması muhtemel bir faciayı önledi.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’da 3 ayrı iş yerinden hırsızlık yapan şahıs yakalanmamak için kafasına ve ayaklarına poşet geçirdi.

Bölgeden Haberler

Kastamonu Daday karayolunda otomobili ile yoldan çıkarak 'v' kanalda durabilen sürücü yaralandı.

Bölgeden Haberler

Çiftlik evlerinde kenevir yetiştiren ve jandarma ekiplerinin operasyonu ile yakalanan şahıslardan 2'si tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bölgeden Haberler

Zonguldak’ta abartı egzoz nedeniyle motosiklet trafikten men edilince sürücü ‘çekiciye verecek param yok’ diyerek tepki gösterdi.

Bölgeden Haberler

Zonguldak'ın Devrek ilçesindeki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binası yenilenerek yeniden eğitim ve öğretim hizmetine açıldı.

Bölgeden Haberler

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde etkili olan fırtına, manav dükkanının tentesini yıktı.

Bölgeden Haberler

Bolu’da orman personeline, orman yangınlarıyla mücadele için kullanılacak olan İnsansız Hava Aracı (İHA) pilot eğitimi verildi.