• DOLAR 32,26 %-0.02
  • EURO 34,69 %-0.11
  • ALTIN 2.395,73 %-0.19
  • BİST100 10.248 %-0.86
  • BITCOIN 62.486 %-0.83
  • ETHERIUM 2.990 %-2
14°

Haber Haberleri

Haber haberleri ve güncel Haber gelişmeleri, Haber ile ilgili tüm video, Haber fotoğrafları ve Haber haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bölgeden Haberler

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde su ve meşrubat yüklü kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde refüjde devrildi.

Bölgeden Haberler

Kastamonu Üniversitesinde eğitim gören matematik öğretmeni adayları, dijital içerik tasarlama becerileri hayata geçirilen proje ile geliştirilecek.

Bölgeden Haberler

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, 2022 Yılı Kurumsal Akreditasyon Programı kapsamında iki yıl süreyle akreditasyon almaya hak kazandı.

Alt Manşet

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’yı ziyaret etti.

Alt Manşet

Bahçeşehir Koleji Karabük Kampüsü öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla şenlik havasında kutladı.

Bölgeden Haberler

Zonguldak’ın Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, CHP’den devraldıkları borçların 250 milyon lirayı bulduğunu belirterek “Ciddi bir enkaz devraldık” dedi.

Güncel

Havaların ısınmasıyla Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarında artış yaşanıyor.

Bölgeden Haberler

Zonguldak - Filyos arasındaki tünel ve yol çalışmaları aralıksız şekilde devam ediyor

Bölgeden Haberler

Çankırı'da, rüzgar nedeniyle bir minaresi yıkılan caminin diğer minaresinin de devrilme riski sebebiyle çevresindeki binaların tahliye edilmesine karar verildi.

Bölgeden Haberler

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan tır, şarampole yuvarlanmaktan son anda kurtuldu.

Bölgeden Haberler

Bolu’da "7. Uluslararası Koru Gebelik Doğum Lohusalık Kongresi" Prof. Dr. Aydan Biri ve Prof. Dr. Fatma Deniz Sayıner'in katılımıyla düzenlendi.

Bölgeden Haberler

Bolu’da kuvvetli rüzgar sebebiyle otobüs durağının üzerine ağaç devrildi. Durakta kimsenin bulunmaması muhtemel bir faciayı önledi.