AK Parti Yenice Belediye Başkan Adayı Coşkun Güven dur durak bilmiyor. Seçimlere bir ay gibi süre kala seçim çalışmalarını hızlandıran Güven “Her eve giriyorum. Her kapıyı çalıyorum. Her hemşerimi kucaklıyorum. Bize karşı olan samimiyetlerini, sevgilerini halkımızın gözlerinden okuyorum. Allah’ın izni ile 1 Nisan’da hizmet koltuğuna oturacağız.” İfadelerini kullandı.

Yenice mahallelerinde ev ev gezmeyi tercih eden AK Parti Adayı Coşkun Güven “Yeniceli hemşerilerimin şahsımıza karşı olan büyük teveccüh ve sevgi seli, heyecanımızı daha da büyütüyor. Yenicemiz hizmetin en güzeline layık. 7 Mart tarihinde Yenice için yapacağımız projelerimizi halkımızla paylaştığımız zaman farkımız ortaya konulacaktır.” Diye konuştu.

Güven, seçim çalışmalarından son derece memnun olduğunu da şu cümleleri ile ifade etti;

“Her gittiğimiz mahallede, her gittiğimiz evde, her sarıldığımız hemşerimizde bize karşı ilgi ve alakanın samimiyetini görüyoruz ve bu da bizlere güç veriyor. Hemşerilerimin gönüllerine girmeyi başarıyoruz. İnsanımızın bize karşı olan sevgisi tüm yorgunluğumuzu aldığı gibi içimizdeki hizmet heyecanını da arttırıyor.”