20140527AW101634_01Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Yenicespor için Belediye Başkanı Zeki Çaylı’nın Başkanlığındaki heyet Ankara’da biri dizi destek ziyaretlerinde bulundu.

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı başkanlığında, AK Parti Yenice İlçe Başkanı Sabri Tom, Yenice Fakülte-Yüksekokul Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Aycan Telli, Yenicespor Kulüp Başkanı Hakan Bender ve Tır Kooperatif Başkanı Adem Ören’den oluşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Mileltvekili Mehmet Ali Şahin’i ziyaret etti. Yenicespor Kulüp Başkanı Hakan Bender, Şahin’e Yenicespor ile ilgili bilgiler vererek destek istedi. Yenicespor Heyeti, daha sonra Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan’ı ve eski Spor Bakanı Faruk Nafiz Özak’ı da ziyaret etti.

Ankara görüşmelerini değerlendiren Yenicespor Kulüp Başkanı Hakan Bender, “ Öncelikle bizlerle Ankara’ya gelip, görüşmelerimize katılan başta Belediye Başkanımız olmak üzere heyette bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çok olumlu görüşmeler yaptık. Bir süre önce de Kardemir Karabükspor Teknik Heyeti ile bir araya gelmiştik. Önümüzdeki günlerde de görüşmelerimizi sürdüreceğiz. Yenicespor’u Bal Liginde başarılı kılmak için elimizden geleni sonuna kadar yapacağız “ dedi.