Karabük’ün Yenice ilçe Belediye Başkanı Zeki Çaylı, asfalt çalışmalarından bu yıl hedeflerine ulaştıklarını söyledi.


 

20150929AW536201_01Çaylı, görevde oldukları sürede merkez ve mahallelerde yol sorununu kökten çözdüklerini dile getirerek asfaltı tekniğine uygun ve uzun yıllar hizmet verecek şekilde attıklarını kaydetti.

Çıra Pazarı yolundan başlattıkları asfalt çalışmalarını bayram öncesinde tamamladıklarını belirterek, “Yenice Belediyesi olarak 2015 yılında 5 bin ton asfalt dökmeyi hedeflemiştik ve bu hedefi aşarak bu yıl 6 bin ton asfalt döktük.

Yenice Belediyesi, bizim hizmet dönemlerimizde bir kurum olma özelliğini kazandı. Yaptığımız hizmetler, yıllarca halkımızın ihtiyacına hizmet verecek şekilde dizayn edilmekte ve halkımızın hizmetine sunulmaktadır. Bu yıl içinde yoğunlaştığımız Köykent, seyir terası ve su projesinin yanı sıra bu yıl asfaltlama konusunda da önemli mesafe kaydettik.

Çıra Pazarı yolunun asfaltlanması ile 3 büyük köyümüzün ulaşımında da kolaylık sağlamış olduk. Ülkü İlköğretim ve Özal İlköğretim Okullarının bahçelerini de asfaltladık. Okullara, hayır kurumlarına, camilere velhasıl Yenice’de ihtiyaç duyulan her yere Yenice Belediyesi’nin hizmetlerini getiriyoruz.

Yaptığımız her hizmet, güzel Yenice’mizin insanlarının kullanımı ve rahatı içindir “ dedi.