RAFET VERGİLİ ESENTEPE SALI PAZARINDA, MEHMET CEYLAN 200 EVLER SALI PAZARINDA OY İSTEDİ


 

adaylar-pazarda


RAFET VERGİLİ ESENTEPE SALI PAZARINI GEZDİ

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, seçim gezilerini sürdürüyor.

Esentepe Salı pazarından pazarcı esnafı ile gezilerine devam eden Vergili’ye, Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, MHP Karabük İl Başkanı Metin Demirel, Merkez İlçe Başkanı Feramuz Akbulut ile partililer eşlik etti.

Esnafların ve vatandaşların yakın ilgisi ve güler yüzü ile karşılaşan Vergili, pazarcı esnafın dilek ve isteklerini dinledi. Pazarcı esnafı, Başkan Vergili’den namaz kılmak için mescit talebinde bulunması üzerine Zabıta noktasında bir odanın mescide çevrilmesi için talimat verdi.

Vatandaşlar yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı Rafet Vergili’ye teşekkür ederek, yeniden başkan olarak görmek istedikleri talebinde bulunurken bir pazarcı esnafı ise ‘ Başkanım şapkanı koysan yine kazanırsın. Seçimin birinci belli ama ikinci belli değil’ demesi gülüşmelere neden oldu.

Esnaf gezisini değerlendiren Başkan Vergili, “Esnaflarla birebir görüşüp, sorunlarını dinliyoruz. Eksiğimiz noksanımız var mı diye kontrol ediyoruz. Pazarcı esnafımızın istekleri oldu ve onları da hemen yerine getirmek için gerekli talimatı verdik. Esentepe esnafımızın da yüzü gülüyor. Geçtiğimiz günlerde hizmete açtığımız yaya köprüsü ile 200 evlerden alışverişe gelenlerin olması bizleri bir hayli mutlu etti. Yaptığımız her işin vatandaşımız için doğru projeler olduğunu bir kez daha görmek bizleri oldukça memnun etti ” diye konuştu.

MEHMET CEYLAN 200 EVLER SALI PAZARINI GEZDİ

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan 30 Mart yerel seçimleri çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan; bugün 200 Evler Salı pazarında esnafları ziyaret etti. Ceylan "Bizler sadece seçim zamanında değil, seçimlerden öncede halkımızın yanındaydık, bundan sonrada halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

200 Evler' de kurulan Salı pazarında esnafları ziyaret ederek onların dertlerini dinleyen ve esnaflara belediye başkanı olduğunda gerçekleştireceği projeleri kısaca anlatan Ceylan "Bizler Karabük'ümüzün gelişmesi için 11 yıldır Hükümet olarak elimizden geleni yapıyoruz, şimdi de belediye başkanı olarak Karabük'ümüze hizmet edeceğiz. Araştırma Hastanesi'ni buraya yapmak için çok uğraştık ve bu çalışmamızı gerçekleştirdik. Bu yatırımda emeğim çoktur. Karabük'ümüze daha nice yatırımlar kazandıracağız. Karabük'ümüzü 21. yüzyıl Türkiye'sinde en üst seviyelere çıkartmak için çalışacağız. Belediyecilik adına çok güzel işler başaracağız. Karabük'ü güler yüzlü belediyecilikle tanıştıracağız. Belediye olarak vatandaşımızın her daim yanında yer alacağız" diye konuştu.

Pazar esnafının yoğun ilgisinden oldukça memnun kalan Ceylan; esnafların dertlerini tek tek dinleyerek mevcutta olan sorunlara Belediye Başkanı olduğunda derhal çözüm getireceğini belirterek "Esnaflarımız en başta pazar yerinin üstünün açık olmasından dert yanmakta daha sonra pazar yerinde tuvalet bulunmaması çok büyük sorun oluşturmuş. Bizler bu ve bunun gibi mevcutta olan tüm sorunlara çözüm bulacağız. Bizler Karabük'ümüze hizmet için yola çıktık ve inşallah bunda muvaffak olacağız" dedi.