DEVLET BAHÇELİ, VERGİLİ’YE “ÖRNEK BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINIZ VAR”


 

vergili-genel-merkezi

MHP İl Başkanı Burhanettin Aslan, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Dursun ve Merkez İlçe Başkanı Yalçın Samet Sarıtaş’tan oluşan heyet MHP Genel Merkezini ziyaret ederek, seçimlerde ki desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başta Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli olmak üzere başkanlık divanı üyeleriyle bir dizi görüşmeler yapan Karabük heyetine Bahçeli ve kurmaylarından övgüler yağdı. MHP Genel Başkanı Bahçeli Karabük Belediye Başkanı Vergili’ye hitaben “Hem başarılı hizmetleriniz, hem de bu hizmetleri engellemeye yönelik tüm girişimlere rağmen seçimlerden bir kez daha başarıyla çıktınız. Örnek bir belediyecilik hizmet anlayışına sahipsiniz, Allah yardımcınız olsun” dedi

MHP Karabük Heyetinin ilk durağı MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin makamı oldu. Seçimden zaferle çıkan iki belediye başkanını ve teşkilat mensuplarını başarılarından dolayı tebrik eden Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli “Güzel hizmetlerinizi ve seçimden zaferle çıkmanızı engellemek için yapılan her türlü girişime rağmen zafere ulaştınız, örnek bir belediyecilik anlayışınız var, bu sonuç Karabük açısından da son derece güzel oldu, Allah yardımcınız olsun” dedi.

Seçimlerden sonra Türkiye turuna çıktığını da ifade eden MHP Lideri “Ancak, ülke olarak bugün çok büyük bir acımız var. Cenab-ı Allah’tan şehitlerimize rahmet, başta yakınları olmak üzere tüm milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum, yarın (Perşembe) günü bende Soma’da olacağım. İnşallah daha sonra Karabük’e gelecek, vatandaşlarımızla birlikte olacak, Karabük halkına teşekkür edecek ve sizleri bizzat makamınızda ziyaret ederek te tebrik edeceğiz” dedi

Karabük Heyetinin sonraki durağı ise Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin’in makamı oldu. Çetin, Karabük Heyetini tebrik ederek başladığı konuşmasında “Bizler bir idealin peşinde koşan insanlarız, bizler bu ideallerimizi hayata geçirirken bölgemizde sevilen, sayılan, değer gören insanlar olmamız lazım, o sevginin kuruma yani partimize de yansıması lazım. Karabük’te bunun pratiği olan Reis Bey var. Kendisini sevdirmiş, saydırmış, bunu sandıkta oya dönüştürmüş ve netice almış. Böyle bir profilin olduğu bir yerde kurum bu sevgi ve güveni kazanan bir kurum haline dönüşmesi lazım, bunu başaracağınıza da yürekten inanıyorum” dedi

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Sadir Durmaz ise ziyarette yaptığı açıklamada “Allah mahçup etmedi, Karabük’te çok güzel bir sonuç çıktı, sayın başkanlarımızı ve teşkilat yöneticilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Durmaz açıklamasının devamında ise Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye hitaben “Beklediğimiz bir sonuçtu, Cenab-ı Allah sizlere daha güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Sayın Genel Başkanımızla birlikte bizzat sizi ziyaret edecek ve makamınızda ‘hayırlı olsun’ diyeceğiz, elde ettiğiniz sonuç hem Karabük, hem de MHP açısından Türkiye’de önemli bir başarıydı” dedi.

MHP Karabük Heyetinin son durağı ise aynı zamanda Karabük’ten Sorumlu Milletvekili olan MHP Eskişehir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ruhsar Demirel’in makamı oldu.

Demirel yaptığı açıklamada “Ekip iyi olunca, sonuç alınmaması için bir sebep yok. Sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Ben Karabük’ün fahri milletvekiliyim, seçimlerden sonra gelip sizleri tebrik edemedim, ancak en kısa zamanda sizleri ziyaret edeceğim” dedi.