BAŞKAN VERGİLİ, KAPULLU MAHALLESİNDE HALKIN SORUNLARINI DİNLEDİ


KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI RAFET VERGİLİ “BEN BİNALARI İŞÇİME YAPTIRIYORUM. DEMİRİM, ÇİMENTOM VAR, ADAMIM DA VAR”


 

20131107AW001063_03Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, gezici başkanlık makamını Kapullu Mahallesi Muhtarlığı’na kurdu.

Başkan Vergili 5000 Evler 75. Yıl Mahallesinin ardından Kapullu Mahallesi Muhtarlık ofisinde kurulan makamında mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Kapullu Mahallesi Muhtarı Kadir Kuyupınar , mahallenin halk otobüsü sıkıntısı olduğunu belirterek, “Mahallemizden dolmuş geçiyor fakat buranın çoğu emekli olduğundan ücreti fazla geliyor. Mahalleliler olarak park ve halk ekmeği satacak büfe istiyoruz” derken, mahalle sakinleri ise ise Başkan Vergili’den doğalgaz ve Sosyal Yaşam Merkezi taleplerinde bulundu.

Başkan Vergili, Kapullu mahallesine doğalgaz’ın önümüzdeki sene geleceğini belirterek, “Şu anda iki tane mahallemiz kaldı doğalgaz ulaşmayan. Biri Öğlebeli Mahallesi, diğeri de Kapullu. Öğlebeli Mahallesinin sorununu da çözdük. Yaptığımız yaya köprüsünün altından geçişi yapıldı, orayı öyle hallettik. Bir Kapullu kaldı. Bizim başka gazla ilgili problemiz kalmadı. Sosyal Yaşam Merkezi yerimiz yok. Kapullu da yerimiz olsa yaparız. Bunlar bizim için eğlence oldu. Ben binaları işçime yaptırıyorum. Demirim var, çimentom var, adamımda var. Yeter ki yer bulun bana yapayım” dedi.

Başkan Vergili Kapullu Mahallesi vatandaşlarıyla uzun bir süre yaptığı sohbetin ardından Kapullu Mahallesi muhtarlık ofisinde kurulan makamından ayrıldı.

Başkan Vergili Gezici Başkanlık Ofisi Uygulamasına Pazartesi günü Namık Kemal Mahallesi ile devam edecek.