RAFET VERGİLİ, DİĞER SİYASİ PARTİ ADAYLARINA CANLI YAYINA ÇIKMAYI TEKLİF ETTİ


 

VERGİLİ “HODRİ MEYDAN. ÇIKALIM TV CANLI YAYININA HALKIN KARŞISINDA KONUŞALIM”


 

vergili-hodrimeydan


Karabük Belediye Başkanı ve MHP Adayı Rafet Vergili, başta AK Parti Adayı Ceylan olmak üzere, diğer siyasi partilerin adaylarına canlı yayına çıkma teklifinde bulundu.

Karabük Net Haber’e özel bir açıklama yapan Vergili “Başta AK Parti adayı Sayın Mehmet Ceylan olmak üzere, diğer adaylar her gün bir beyanda bulunuyorlar. Yok, Belediye borç batağındaymış, yok Kent Meydanı yanlış yapılıyormuş ve bunun gibi bir sürü eleştiriler dile getiriyorlar. Her birine ayrı ayarı cevap vermek te olmuyor. En iyisi, istedikleri bir yerel TV’de canlı yayına çıkalım ve burada tüm adaylar olarak tartışalım, halkta izlesin.” Diye konuştu.

Hiçbir çekincesi olmadığının altını çizen Rafet Vergili “Benim hiçbir çekincem yok. Bana kim ne eleştiri yapacaksa yüzüme karşı yapsın ve cevabını vereyim. Her kes beni eleştirerek prim kazanma yolunda koşuyor. İstedikleri Yerel TV’de, istedikleri gün ve saatte, istedikleri gazeteciler ile canlı yayına çıkalım ve her şeyi tartışalım. Diğer Yerel TV’lerde ortak yayına bağlanır. İnternet sitelerinde de canlı yayınlanır. Tüm Karabüklüler izler.” Dedi.

Vergili son olarak bu çağrıya cevap verecek adayları beklediğini de ifade etti ve “Diğer aday arkadaşlarım katılır ve AK Parti adayı Sayın Mehmet Ceylan katılmazsa bunun bir kıymeti de olmaz. Bunu net bir şekilde ifade edeyim.” Dedi.