27072015_parklar_5Karabük Belediyesi, Karabük’lü vatandaşların hizmetine yeni sosyal ve yeşil alanlar kazandırmak üzere çalışmalara devam ediyor.


 

Karabük’te çocukların, gençlerin ve yetişkinlerin sosyal ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik park alanları giderek artıyor. Karabük Belediyesi tarafından Aydınlıkevler Mahallesi ve Asit mevkiinde yeni birer park kazandırılıyor.

Oyun parklarının bu sayı ile sınırlı olmadığını, yenilerinin geleceğini, mevcut yapılanların zemin ve çevre düzenleme çalışmalarının biran önce tamamlanıp en kısa sürede yapılacağını belirten Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, ailelerin ve çocukların güven içinde olması, rahat zaman geçirebilecek alanlar yapmak için çalışıyoruz dedi.

Vergili; “Oyun parklarını yenilemekteki amacımız oyun alanlarında çocuklarımızın sağlıklı, güvenli bir şekilde yararlanmalarını sağlamak. Parklara yeni oyun grupları koyarak çocuklarımızın parklara ilgisini arttırıp, evden birazda olsa dışarıda zaman geçirmesini istiyoruz" dedi. Belediye Başkanı Rafet Vergili, çevre düzenlemesi yapılan ve oyun araçları yenilenen parkaların ayrıca, ailelerin ve çocukların güven içinde olması için periyodik olarak kontrol ve bakımlarının yapılacağını dile getirdi."