vergili-vurmaya-basladi

 

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI RAFET VERGİLİ, AK PARTİ’Yİ VE ADAYLARINA KARŞI AĞIR ELEŞTİRİ YAPMAYA BAŞLADI


 

VERGİLİ “BENİ MARZINC’E ORTAK DİYENLERE SORUYORUM; AKP İÇİNDEN KİMLER MARZINC İLE İŞ YAPIYOR”


 



 

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Genel Seçimlerde iktidara ve adaylarına karşı eleştirilerini her geçen gün ağırlaştırmaya başladı.

Aydınlıkevler Sosyal Yaşam Merkezi açılış töreninde bir konuşma yapan Başkan Vergili, Karabük’te yapılan bazı yanlışların olduğunu ifade ederek “Beni MARZINC’e ortak diye dedikodu çıkartanlara soruyorum; İktidar partisinin içinden kimler MARZINC ile iş yapıyor, hükümetin içinden kimin ilişkileri var? Bunu iyi inceleyin, ondan sonra Rafet Vergili’nin ortaklığı var diye konuşun.” Dedi.

Haziran Genel Seçimlerine de değinen Vergili “Önümüzdeki Haziran’da yapılacak olan Genel seçimlerde yine bu umut tacirleri yollara düşecek, size yine umut vermeye umut dağıtmaya başlayacaklar. Çoluğunuzu çocuğunuzu işe sokabilmek için AK Parti üye kayıt şartları aranacak. Ellerinde yine kumanya paketleri ile gezecekler, insanları birbirinden ayırmaya çalışacaklar. İşte tüm bu yanlışlara dur diyecek, Ankara’da bizim sesimiz olacak ve bunlara dur diyecek bir milletvekilini hep beraber yollayalım” diye konuştu.